به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، مدیر جهاد کشاورزی بستک پیش بینی کرد امسال صد تن شیره خرما در پنج کارگاه شیره پزی به روش سنتی تولید شود. عادل خورشیدی افزود: در تولید شیره خرما از ارقام درجه دو مرزبان، پیبا، زامردان و شاهانی استفاده میشود. وی گفت: هر ساله شیره پزی خرما در شهرستان بستک از مهرماه شروع میشود و تا آذر ادامه دارد. مهمترین مصرف شیره خرما در بسته بندی خرما است که خرماها را با شیره و ادویههای معطر مخلوط کرده و در ظرفی به اندازهها و وزنهای مختلف بسته بندی میکنند. با این روش بسته بندی، خرما از گزند آفات انباری مصون مانده و تازگی خود را حفظ میکند. شهرستان بستک هزار و ۸۶۰ هکتار نخلستان با تولید سالانه پنج هزار تن خرما دارد.