پخش زنده
امروز: -
رئیس دهمین کنگره سرطان سینه: میزان شیوع سرطان سینه در آقایان دو دهم درصد است که اگر از نوع توارثی باشد، به ۶ درصد هم میرسد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای دکتر کیوان مجید زاده رئیس دهمین همایش سرطان پستان با اشاره به اینکه شیوع سرطان پستان در ایران بین ۳۲ تا ۳۴ مورد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت زنان است گفت: سالانه ۱۲ هزار مورد جدید ابتلا به این سرطان در کشور شناسایی میشود.
وی با بیان اینکه نرخ بروز سرطان سینه در کشور رو به افزایش است، گفت: پیش بینی میشود در دهه آینده میزان ابتلا به سرطان سینه در کشور، دو برابر شود.
رئیس پژوهشکده سرطان معتمد وابسته به جهاد دانشگاهی، حداقل طول عمر بیماران مبتلا به سرطان پستان در کشورمان را ۱۰ سال اعلام کرد و افزود: اکنون روشهای تشخیصی و درمانی بیماران مبتلا به سرطان سینه در کشور، از پیشرفت خوبی برخوردار است و باعث افزایش طول عمر بیماران شده است.
خانم دکتر آسیه الفت بخش دبیر علمی دهمین همایش سرطان سینه نیز با اشاره به اینکه همه تکنیکهای تشخیصی و نمونهبرداری از انواع سرطان سینه در داخل کشور انجام میشود گفت: روشهای مختلف سونوگرافی، ماموگرافی یا قرار دادن مارکر برای پیدا کردن تومور پس از شیمی درمانی از جمله اقدامات تخصصی در این سرطان شایع است که خوشبختانه همه آنها در کشور ما باکیفیت خوبی انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: کشور ما در خصوص درمان سرطان سینه به پیشرفتهای علمی و درمانی زیادی رسیده است و امروز نیز حرکت ایران در مرزهای دانش و علم است و در واقع در مقایسه با کشورهای همسایه خود در سطح بسیار بالاتری قرار داریم و حتی در این زمینه با کشورهای اروپایی مقایسه میشویم.
جراح و عضو هیأت علمی پژوهشکده سرطان معتمد اضافه کرد: بسیاری از داروهای درمان سرطان سینه در داخل کشور تولید میشود و بعضی از آنها مراحل کارآزماییهای بالینی را برای ورود به بازار دارویی میگذرانند.
خانم دکتر الفت بخش به پیشرفت دارویی در ایران اشاره و اظهار کرد: برخی از داروها درگذشته در ایران تولید نمیشد، اما در سالهای اخیر تلاش متخصصان ایرانی نتیجه داده و سبب تولید این داروها در کشور شده است.
جراح و عضو هیأت علمی پژوهشکده سرطان اضافه کرد: جدیدترین تکنیکهای جراحی درمان سرطان سینه در ایران انجام میگیرد به طوریکه در مراکز پیشرفته حدود ۸۰ درصد جراحیها، حفظ بافت سینه هم زمان با جراحی پلاستیک، به اصطلاح جراحی انکوپلاستی برای بیمار صورت میگیرد تا کمترین آسیب به بافت سینه انجام شود و فرد با ظاهر نامناسب و مشکلات روحی ناشی از آن مواجه نشود.
در این همایش استادان، صاحب نظران و متخصصان با تخصصهای متفاوت از جمله اپیدمیولوژی، رادیولوژی، جراحی و بازسازی، انکولوژی و رادیوتراپی، ژنتیک، ایمونوتراپی- سلول درمانی، انفورماتیک و مهندسی پزشکی درباره سرطان سینه به بحث و گفتگو میپردازند.
دهمین همایش سرطان سینه از امروز تا ۳ آبان در مرکز همایشهای رازی برگزار میشود.