پخش زنده
امروز: -
استاندار کرمانشاه با اشاره به اعمال تحریمهای ضالمانه گفت:ا توجه به تحریمهای گسترده و ظالمانه و تنگناهای اقتصادی کشور، در خوش بینانهترین حالت، سقف اعتبارات تخصیصی نیز در حد همان ۲۵۰ میلیارد تومان خواهد بودو بر این اعتبارات زلزله را برای طرحهای اولویتدار هزینه کنید
عاطفی مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاه نیز در این جلسه با بیان اینکه روند ساخت و ساز در مناطق زلزله زده کماکان ادامه دارد، یادآور شد: پس از وقوع زلزله تاکنون در مجموع برای ۳۹ هزار و ۴۱۷ واحد تخریب شده اسکلت سازی شده است که از این میزان ۲۷ هزار و ۴۳۱ واحد در روستاها و مابقی در شهرها بوده است.
عاطفی افزود: همچنین در این مدت ۳۷ هزار و ۷۴۰ واحد دارای سقف شدند که از این میزان ۱۰ هزار و ۹۷۱ واحد در شهرها و مابقی در روستاها بودند.
وی میزان پیشرفت ساخت و ساز در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه را ۹۸.۷ درصد اعلام کرد و گفت: برخی از افراد روند ساخت منازل خود در مناطق زلزله زده را رها کرده و پیگیر تکمیل شدن ساختمان ها نیستند.
سالاری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به فرصت ایجاد شده پس از وقوع زلزله در استان گفت: با کار شبانه روزی توانستیم زلزله تبدیل به فرصت کنیم.
سالاری افزود: در زلزله کرمانشاه ۱۲ هزار واحد تخریب شدند اما ما از فرصت زلزله استفاده کردیم و ۲۷ هزار واحد را ساختیم.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت نیز در این نشست به میزان خسارت های وارد شده به واحدهای صنفی پرداخت و گفت: در زلزله کرمانشاه ۱۰ هزار و ۵۵ واحد صنفی تخریب و ۳۸۲ واحد نیز دچار آسیب دیدگی شدند.
«محسن دارابی» افزود: می توان گفت که ۹۹ درصد این واحدهای صنفی بازسازی و تعمیر شده اند و تنها تعداد محدودی از واحدهای صنفی در شهرها نیمه کاره هستند.