پخش زنده
امروز: -
مسئولان فرودگاه زنجان و مسافران پس از 10 سال همچنان برسر پرواز ها دالی بازی می کنند .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز زنجان ، فرودگاه زنجان درشمالغربی ترین نقطه شهر زنجان که با هزینه میلیاردی راه اندازی شد از یک دهه پیش قرار بود هرهفته بربال آرزوهای شهروندان دو پرواز رفت و برگشت به مشهد داشته باشد اما ...
تقریبا در این سالها هرسال دوبار خبر تعطیلی موقت پروازها را مردم استان زنجان شنیده اند .
آخرین تعطیلی هم خرداد ماه امسال ثبت شد اما باز مسئولان پا درمیانی کردند و قرارشد پس از تیرماه پرواز ها راه اندازی شود .
کادر فروش بلیط برای پرواز فرودگاه زنجان می گوید: هم اکنون همه خرید وفروش بلیط ها به صورت ماهانه انجام می شود واگر مردم مراجعه نکنند احتمال قطع پرواز ماه آینده وجود دارد.
خانم حیدری هم که مشغول ثبت اطلاعات می گوید: یکشنبه وچهارشنبه پرواز وجود دارد اما اینکه با برنامه مراجعه کننده یکی باشد و خدمات عالی ارائه شود وجود ندارد .
با یک آژانس مسافرتی تماس میگیرم
خانم احمدی ، مسئول خرید وفروش بلیطهای هوایی می گوید: تا وقتی پرواز قطع می شود مردم هرروز با دهها تماس تلفنی پیگیر این هستند آیا فرودگاه زنجان پرواز دارد یا نه اما همین که راه اندازی می شود دوباره مراجعه کاهش می یابد .
اومی گوید: انگار مردم ومسئولان بازی دالی به راه انداخته اند فرودگاه دنبال مسافر ، مسافر پیگیر پرواز وآخرش هم دور تکرار نرسیدنها
مسئولان فرودگاه زنجان می گویند : هیچ مشکلی وجود ندارد جز اینکه مردم استقبال نمی کنند .
قاسمی ، مدیرفرودگاه زنجان می گوید: استقبال نصف و نیمه مردم موجب متضرر شدن شرکتهای پروازی طرف قرارداد می شود چراکه با نازلترین قیمتها وکمترین مسافرها پرواز را انجام می دهد .
اما شهروندان هم نگاه دیگری دارند
آقای مظفری که بنا بر تعریف کاریش مجبور است درطول سال از پروازهای زیادی استفاده کند می گوید: من به عنوان شهروند دوست دارم پروازها یکی درمیان از زنجان صورت نگیرد بلکه باید هرروز پرواز تعریف شده باشد تا مردم بیشتر مراجعه کنند .
او می افزاید: وقتی برای شنبه دنبال بلیط هستیم قول دوشنبه می دهد یا اینکه دنبال پرواز استان غربی هستیم فقط مشهد مقصد تعیین شده است ؛ یقینا مسافران هم به جای هواپیما دنبال وسیله دیگری برای تردد می گردند .
خانم موحد یکی دیگر از شهروندان زنجانی می گوید : زنجان درمسیر خوبی قرارگرفته و 4 ساعته میشه به پایتخت دسترسی پیدا کرد اما برای مسیرهای دیگر مثل مشهد واقعا نیاز است پروازهای هفتگی فرودگاه زنجان برقرارباشد .
اقای ملکی هم یکی ازدیگر این شهروندان این شهر می گوید : 4 سال پیش که برای اولین بار قرارشد پرواز حج تمتع از زنجان به عربستان انجام شود خوشحال شدم چرا که همه آشنایان ما وقتی به این مشرف می شدند باید مسیر زنجان تا تبریز یا تهران را با اتوبوس طی کرده وسپس ازفرودگاه این شهر ها استفاده کنند ولی اولین پرواز آخرین پرواز این شهر شد .
مهشید دختری 28 ساله است که به قول خودش نصف عمرش در سفر می گذرد اومی گوید: سفربه کیش سفربه مشهد حتی سفربه کشورهای همسایه نیاز جوانان شهر زنجان است واگر فرودگاه زنجان این زمینه را فراهم کند ماهم مستقیم به مقصد می رسیم .
اکبری از مسئولین یکی از آژانس های مسافرتی زنجان است او می گوید: بیشتر شهروندان زنجانی ترجیع می دهند به جای استفاده از فرودگاه برای سفر از وسیله شخصی یا قطار استفاده کنند
او می افزاید: روزانه با چندین مراجعه کننده برسر مقاصد سفر بحث می کند اما همچنان شهروندان قطار را دراولویت انتخاب قرارمی دهند .
خان موسوی ازدیگر کارمندان آژانس است می گوید : متاسفانه برخی از شهروندان هزینه استهلاک ، مصرف بنزین و خستگی راننده را مد نظر قرار نمی دهند و هزینه های سفر با وسایل شخصی را با هواپیما مقایسه می کنند وهمین درصد مراجعه برای پرواز ها را کاهش می دهد .
آمارهای گردشگری و تردد قطارهای زنجان به مشهد و مسیرهای میانه راه نشان می دهد مسافر هست اما چگونگی جذب آن باید در برنامه های مسئولان مد نظر قراربگیرد .
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری استان هم می گوید: این اداره کل قرار است با فرودگاه زنجان فعالیت وهمکاری خود را برای توسعه گردشگری و رونق فرودگاه افزایش دهد .
رحمتی می افزاید : در این راه اولویت میراث همراهی تورهای ورودی است نه خروجی چرا که تورهای ورودی به لحاظ مالی برای استان صرفه جوئی مناسبی خواهدداشت .
وی می گوید: به دلیل اینکه هنوز گردشگری درمرحله گذر از معبر به مقصد است برنامه ریزی ها درسالهای آینده بیشتر خود را نشان خواهد داد.
قاسمی می افزاید: باید تاکید کنم که در زنجان چارتر کننده قوی نداریم اگر بخش خصوص در استان وارد کار شود هم به نفع فرد خواهد بودوهم استان منتفع می شود ولی درسالهای گذشته تلاشی دراین زمینه صورت نگرفته و چارتر کننده درخارج استان پرواز ها را هدایت می کند .
اگرچه قول پایداری پروازها ماهانه ازسوی مسئولان فرودگاه پابرجاست اما قایم باشکها در فرودگاه زنجان و قطع و و راه اندازی چند ماه یکبار پروازها کی به ایستگاه پایانی خواهد رسید سوال این روزهای مردم زنجان است ؟
*نویسنده : معصومه امینی