پخش زنده
امروز: -
تولید گوجه فرنگی در تربت جام ۱۰۰درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت: 44هزار و 100تن گوجه فرنگی در سال زراعی جاری از کشتزارهای تربت جام برداشت شد که در مقایسه با سال زراعی گذشته 100درصد افزایش یافته است.
علی ممیزی افزود: امسال 980هکتار از کشتزارهای تربت جام زیرکشت گوجه فرنگی رفت که به طور میانگین از هر هکتار 45تن محصول برداشت شد.
وی گفت: سطح زیرکشت محصول گوجه فرنگی در این شهرستان 400هکتار و میزان تولید آن 18هزار تن بود.
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت: افزایش سطح زیر کشت، قیمت مناسب و بارشهای فراوان امسال از عوامل افزایش تولید محصول گوجه فرنگی در این شهرستان است.
ممیزی افزود: برداشت گوجه فرنگی در تربت جام از اواخر شهریور آغاز شده است و تا اواخر مهر ادامه مییابد.
وی گفت:بیش از 95درصد گوجه فرنگی تولید شده در تربت جام در بخش نصرآباد و پنج درصد آن در بخش مرکزی این شهرستان تولید می شود.
تربت جام چهار واحد فرآوری گوجه فرنگی دارد که به علت نبود نقدینگی تعطیل است و محصول تولید شده شهرستان به واحدهای فعال استان منتقل می شود.
شهرستان 300هزار نفری تربت جام با 11هزار بهره بردار بیش از 45هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد.
این شهرستان در منطقه مرزی شرق کشور قرار دارد.