پخش زنده
امروز: -
در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمان ، درخصوص رعایت کامل بهداشت مواد غذایی در مراکز تولید ، نگهداری و عرضه این مواد به خصوص در سردخانه های نگهداری مواد غذایی تاکید شد .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما آقای رشیدی دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گفت در نشست این کارگروه بر همکاری همه دستگاههای مرتبط در زمینه نظارت هرچه بیشتر بربهداشت محیط و سلامت غذایی مردم هم تاکید شد. وی افزود ارتقای کیفیت و سلامت گوشت مرغ مورد نیاز مردم از دیگر مصوبات این نشست بود و مقرر شد برای کشتارگاههایی که کیفیت و سلامت مرغ را ارتقا دهند مشوقهایی در نظر گرفته شود. بگفته آقای رشیدی اصلاح شبکه فاضلاب مهمانشهر بردسیر ، تسریع در شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی ، ساماندهی کارخانجات رب گوجه فرنگی در جنوب استان ، و برخورد با سردخانه هایی که مقررات بهداشتی را رعایت نمیکنند به ویژه در جنوب استان از دیگر تصمیمات این جلسه بود.
خانم موسی پور مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان هم در این نشست با تاکید بر لزوم برگزاری جلسه توجیهی برای سردخانه داران گفت: اگر پس از برگزاری این جلسات توجیهی ، موارد بهداشتی از سوی سردخانه داران جنوب استان رعایت نشود، حتما استانداری موضوع را پیگیری کرده و دادستانی به این موضوع ورود پیدا خواهد کرد.
در پایان این جلسه آقای رشیدی دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمان در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما توضیحات بیشتری داد :