بیژن عباسی آرند در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما درباره برخی اعتراضها و گلایههای زائران اربعین حسینی از هزینه بالای مکالمهها و اینترنت ایرانسل افزود: با تلاش مسئولان اپراتورهای ایرانی و عراقی پوشش خوبی در مسیر نجف تا کربلا شده بود که در مقایسه با سال گذشته شاهد ارتقا بودیم.
وی گفت: ایرانسل برای نرخ مکالمهها و بستههای اینترنت مبالغی مقرون به صرفه در مقایسه با تعرفه آزاد پیشنهاد داد که به تأیید رسید و اجرایی شد و از ابتدای ماه صفر تا دیروز (۲۱ صفر) بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از خدمات ایرانسل در داخل خاک عراق استفاده کردند که در مقایسه با سال گذشته ۵۷ درصد افزایش داشته است.
آقای عباسی آرند افزود: این استقبال نشان میدهد خدمات ایرانسل جذابیتهایی برای مشترکان داشته است.
وی گفت: درباره گله و شکایت مردم، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم پیگیر بود و برخی مشترکان که بستههای اینترنت را فعال کرده بودند، وقتی بسته به اتمام میرسد، دوباره بسته دیگری را فعال نکردند و نرخ آزاد برای آنها محاسبه شده است.
مدیرعامل ایرانسل با اشاره به اینکه استفاده از بستههای اینترنت مقرون به صرفهتر بوده است، افزود: با وجود اینکه ما به همه زائران به محض پایان یافتن بسته از طریق پیامک اعلام کرده ایم، اما برخی زائران یا پیامک را ندیدند یا فراموش کردند که بسته دیگری را فعال کنند و به همین علت هزینهها برای آنها بالا رفته است.
آقای عباسی آرند گفت: با تأکید وزیر ارتباطات مقرر شد در قالبی خاص، هزینه اینترنت آزاد را به مشترکان برگردانیم و در حال جمع آوری آمار مشترکان و حجم مصرفی شان هستیم و در سازمان تنظیم مقررات به گونهای عمل خواهد شد تا همه اپراتورها به یک شکل عمل کنند و ما این جبران هزینه را یا در قالب بستانکاری انجام خواهیم داد یا بستهای تعریف خواهد شد که متناسب با آن یا مکالمه یا اینترنت دریافت کنند.
وی افزود: اطلاعات ما امروز استخراج میشود و فکر میکنم تا پایان هفته با سازمان تنظیم مقررات بتوانیم به نتیجه برسیم.
مدیرعامل ایرانسل در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا بستههای اینترنتی برای زائران، زود تمام میشد؟ گفت: گاهی افراد از فیلترشکن استفاده میکنند و در این شرایط دیگر تعرفه محتوای داخلی مطرح نیست و تعرفه محتوای داخلی نصف قیمت محتوای خارجی است.
آقای عباسی آرند افزود: برخی نرم افزارها نیز به روز رسانیهایی را بدون اطلاع مشترکان انجام میدهند که این موضوع هم بخشی از حجم بستهها را به خود اختصاص میدهد.
وی گفت: مشترکان ایرانسل از طریق اپلیکیشن ایرانسل من میتوانند از محتوای داخلی و خارجی بستهای که استفاده کرده اند، مطلع شوند.
مدیرعامل ایرانسل افزود: البته رومینگ، خدمت گرانی است و معمولاً مشترکان آن را کمتر مصرف میکنند و بستههایی هم که ما پیشنهاد داده بودیم از ۷۵ مگ تا حداکثر یک گیگابایت بود و وقتی مشترکی بستهای ۷۵ مگی استفاده میکند حجم زیادی نیست و بیشتر برای نیازهای ضروری سفر است.
آقای عباسی آرند گفت: احساس میکنم بخشی از مشترکان ما در شرایط رومینگ هم عادت مصرف داخل کشور را داشته اند که هزینه زیادی داشته است.
وی افزود: رومینگ شدن در شبکه ایرانسل برای زائران اربعین همانند پیامک دریافتی هیچ هزینهای نداشته است.
مدیرعامل ایرانسل گفت: این شرکت به تعهدات خود در تعرفههای اربعین عمل کرده است و اگر مشترکان شکایتی دارند از طریق واحد ارتباطات مشترکان به ما اعلام کنند تا بررسی کنیم.
حرکت از اپراتور دیتا به سمت دیجیتال مدیرعامل ایرانسل گفت: مهمترین رویکرد ما در سال جدید فعالیت اپراتور از حالت دیتا به سمت دیجیتال است.
بیژن عباسی آرند در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: ایرانسل به عنوان اپراتور بزرگ دیتای کشور و پرچم دار توسعه شبکههای نسل جدیدتر جی و فور جی و به عنوان اپراتوری که سرویسهای اینترنت پرسرعت را برای نخستین بار در کشور راه انداخته به دنبال توسعه زیرساخت در سراسر کشور است.
وی گفت: ایرانسل هم اکنون نزدیک به ۹۰ درصد پوشش کشوری دارد و در آینده بقیه نقاط کشور را نیز پوشش خواهیم داد.
مدیرعامل ایرانسل افزود: در برنامههای ایرانسل در آینده مشارکت با حوزههای کسب و کار دیجیتالی در دستور کار خواهد بود و سرویسهای جدیدی با کمک شرکتهای استارتاپی راه اندازی خواهد شد.
آقای عباسی آرند گفت: برخی سرویسهای مورد نظر تا شش ماه آینده و برخی تا یکی دو ساله آینده محقق میشود و رویکرد ما مهاجرت از اپراتور دیتا به سمت دیجیتال است.
مدیرعامل ایرانسل توجه به بومی سازی و توسعه ظرفیتهای داخل کشور را از دیگر رویکردهای این اپراتور خواند و افزود: واحد تحقیق و توسعه در مجموعه ایرانسل راه اندازی شده که متولی توسعه قابلیتهای داخلی است و با شرکتهای دانش بنیان داخلی همکاری دارد و این شرکتها نیازمندیهای ایرانسل را در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری تامین میکنند.
آقای عباسی آرند گفت: مشارکت با برخی ارگانها برای تشکیل صندوقهای جسورانه و خطرپذیر (صندوقهای وی سی) از دیگر برنامه هاست که برخی حوزههای استارتاپی در این خصوص سرمایه گذاری میکنند و ما در قالب صندوق نوآفرینی وزارت ارتباطات به عنوان سهامدار این موضوع را دنبال میکنیم و بنا داریم کار مشترکی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از استارتاپهای داخلی و شرکتهای دانش بنیان اجرا کنیم.
وی گفت: در کارخانه نوآوری دانشگاه شریف هم فضایی پیش بینی شده است که شرکتهایی تحت حمایت ایرانسل قرار گیرند و خدماتی ارائه کنند.