پخش زنده
امروز: -
پژوهشگر ایرانی که مدیر گروه جراحی پلاستیک مرکز پزشکی بیمارستان دانشگاهی کیس (Case Western Reserve University) امریکاست برای نخستین بار در جهان با روش جدید جراحی، میگرن را درمان میکند
آقای دکتر بهمن غیوران در حاشیه دهمین همایش جراحان پلاستیک و زیبایی ایران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: از 20 سال پیش بر روی درمان میگرن پژوهش کرده و تاکنون با جراحی از طریق پیشانی توانسته ایم بیش از 90 درصد بیماران را درمان کنیم.
وی با اشاره به 40 مقاله ای که در این باره در رسانه های معتبر جهانی به چاپ رسانده است گفت: در روش جراحی که ما کار کرده ایم 7 نقطه که میگرن از آنجا شروع می شود را پیدا کرده ایم و با آنچه که عصب را اذیت می کند برمی داریم به این طریق میگرن از بین می رود.
رئیس بخش جراحی پلاستیک بیمارستانهای دانشگاه کلیولند افزود: این عمل ها سرپایی است به طور مثال شریانی که روی عصب است و آن را تحت فشار قرار می دهد برمی داریم یا یک قسمت کوچک عصب را برمی داریم نمونه ساده ای را می توان مثال زد، مثل یک سیم برق که روکش ندارد و سیم لخت است که هر آنچه با آن برخورد کند ایجاد خطر می کند در میگرن نیز آن لایه میلین سر جای خود نیست و هر ضربان شریان یا انقباض عضله یا فشارهای دیگر عصب را تحریک می کند ما اول آن عامل اذیت کننده را برمی داریم تا عصب را از فشار آن ازاد کنیم.
آقای دکتر غیوران گفت: من 20 سال پیش برای نخستین بار وقتی روی پیشانی کار می کردم این روش را پیدا کردم و با تحقیق های بسیار هم اکنون شاهد موفقیت و درمان بیش از 90 درصد بیماران مبتلا به میگرن هستم.
ایران بزرگترین بازار مصرف ژل و بوتاکس در خاورمیانه
نایب رئیس انجمن جراحان زیبایی و پلاستیک ایران گفت: گزارش برخی شرکتهای وارد کننده کالاهای مربوط به جراحی زیبایی نشان میدهد که ایران یکی از بزرگترین مصرف کنندههای بوتاکس و ژل در خاورمیانه است.
آقای دکتر بابک نیکومرام فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و زیبایی نیز درحاشیه این همایش درباره آمار عملهای جراحی بینی در کشور گفت: این آمارها مشخص نیست، زیرا نه مراکز درمانی و نه درمانگاههای محدود جراحی آماری ارائه نمیدهند در حالی که معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی میتواند این آمار را از آنها بخواهد تا آمار رسمی اعلام شود.
وی افزود: هر چند به طور رسمی نمیتوان افزایش یا کاهش عملهای جراحی بینی را اعلام کرد، اما آنچه که در جامعه میبینیم این عملهای زیبایی رو به افزایش است که میتواند زنگ خطری برای آینده باشد، زیرا میتوان بنابر این آمار برنامه ریزی لازم برای آینده داشت.
وی با تأکید براینکه اعضای انجمن زیبایی ایران نیز درخواست دارند که این اعمال جراحی باید معقولانه و قانونمند باشد گفت:کم کم قیافههای ایرانیها دارد عوض میشود و این افراط و تفریطها خوب نیست.
آقای دکتر نیکومرام ادامه داد: در کشورهای اروپایی عملهای زیبایی جراحی کنترل میشود به طور مثال در فرانسه که مهد زیبایی بوده قیافهها طبیعی است، اما در کشور ما نمیدانم تا کجا میخواهیم پیش برویم، عملهای جراحی باید قانونمند شود، مجلس و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وارد شوند تا به یک راه حل منطقی برسیم شاید تا یک دهه آینده اگر وضع به همین منوال پیش رود دیگر قیافههای اصیل ایرانی فراموش میشود.
وی افزود: نباید هر بیماری را فقط به درخواست خودش عمل کرد باید عملهای جراحی زیبایی واقع بینانه باشد، متأسفانه ما در کشور ضابطه نداریم و تبلیغات اغوا کننده همه چیز را سهل و آسان نشان میدهد، اما قسمت تاریک را نشان نمیدهد که اگر راه به خطا برود چه عوارضی در پیش خواهد بود.
وی ادامه داد: در امریکا اگر جراح پلاستیکی خطا کند فقط بیمه نیست که باید خسارت دهد گاهی باید پزشک تمام زندگی را برای آن خطای پزشکی زیرپا بگذارد.
آقای دکتر نیکومرام خاطر نشان کرد: یکسری عملهای جراحی مثل تزریق چربی نیز در مطبها انجام میشود که هرگز گزارش نمیشود ضمن اینکه درمانگاههای جراحی محدود و بیمارستانها نیز باید ارائه گزارش دهند که معاونت درمان تاکنون چنین آماری را نخواسته است.
جراحی زیبایی بینی زیر سن بلوغ عوارض دارد
دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران گفت: براساس اسناد علمی معتبر در سنین پایین، چون رشد استخوانهای صورت و شکل بینی تکمیل نشده است جراحی زیبایی بینی نتیجه خوبی نخواهد داشت.
آقای دکتر حمیدرضا فتحی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در پاسخ به این سؤال که سن انجام جراحی زیبایی بینی در کشور در چه ردهای است گفت: متأسفانه بر اساس شنیدهها سن این جراحیها به دوره دبیرستان و کمتر نیز رسیده که علمی نیست اگر کسی خواستار این جراحی است باید سن بلوغش کامل شده باشد یعنی بعد از ۱۷ تا ۱۸ سالگی اقدام کند.
وی افزود: در زیر سن بلوغ جراحی زیبایی بینی علمی نیست، زیرا عمل جراحی در سنین رشد روی کانونهای رشد بینی اثر میگذارد و نتیجه خوبی نخواهد گرفت.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه آمار دقیقی از تعداد جراحیهای زیبایی بینی در کشور نداریم گفت: ظاهر جامعه نشان میدهد که شیوع
اعمال جراحی بینی زیاد است شاید یکی از علل آن این است که از لحاظ اجتماعی خیلی از هموطنان ما میخواهند در ظاهر خود تغییر ایجاد کنند که منطقی نیست.
وی افزود: برخی از بیماران مشکل جدی دارند مثل مشکلات تنفسی که باید جراحی شوند، اما تعداد زیادی از مراجعه کنندگان در یک جو عمومی خواهان تغییر ظاهر خود هستند که این وظیفه رسانه هاست که با فرهنگ سازی عوارض این جراحیها را بیان کنند و این تب تغییر ظاهر را کاهش دهند.
وی درباره دستمزد جراحیهای زیبایی نیز گفت: عدد ثابتی را نمیتوان عنوان کرد، اما برخی از دستمزدها بسیار پایین است و توسط پزشکان عمومی در مراکز غیربیمارستانی انجام میشود که عوارض خطرناکی را در پی دارد، زیرا بطور علمی و تخصصی جراحی زیبایی بینی را فقط متخصصان گوش و حلق و بینی و فوق تخصصان پلاستیک و زیبایی میتوانند انجام دهند.