تولید ۱۲۶ هزار تن گوشت مرغ در مازندران
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران: نیمه نخست امسال ۱۲۶ هزار تن گوشت مرغ در استان به ارزش هزار و ۶۳۸ میلیارد تومان تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، علیرضا عطایی نژاد با اشاره به تولید 126 هزارتن گوشت مرغ از ابتدای امسال گفت: ۳۰۸ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی ۶ ماهه نخست امسال در کارخانههای جوجهکشی استان تولید شد که ۱۷۹ میلیون قطعه آن مربوط به مزارع مرغ مادر است.
![تولید ۱۲۶ هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید ۱۲۶ هزار تن گوشت مرغ در مازندران](/files/fa/news/1398/7/29/4083838_466.jpg)
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه در مازندران ۲۲۰ واحد مرغ مادر گوشتی و ۴۰ واحد جوجه کشی فعالیت میکنند افزود: ظرفیت توزیع جوجه یک روزه به خارج از استان ۶۷ میلیون قطعه است.
عطایی نژاد افزود: ۲ هزار و ۲۶۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی فعال در استان وجود دارد که ظرفیت مرغداری گوشتی در هر دوره، ۳۰ میلیون قطعه است.