برداشت پسته های متنوع درورامین ، قلب استان تهران آغازشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،رئیس جهادکشاورزی شهرستان ورامین گفت: درگذشته صیفی جات ومحصولات جالیزی وخوشه های طلایی گندم این منطقه، ورامین را به همه جا معرفی می کرد ولی حالابا تغییر الگوی کشت ، کشاورزی این منطقه به سمت تولید پسته روانه شده است. احمد فدایی گفت: پسته ی این منطقه ازنوع احمدآقایی ، کله قوچی و... ازمرغوبیت بالایی برخوردار است برای همین 95 درصد پسته ی این شهرستان به کشورهای حوزه ی خلیج فارس صادر می شود. وی افزود: دلیل دیگر کیفیت پسته ی ورامین استفاده نکردن کشاورزان ازسم وکود شیمیایی است زیراخاک این منطقه هنوز آلوده نشده وبکرو دست نخورده است. فرماندار ورامین نیز در رابطه بامشکلات کشاورزان این منطقه گفت: زمین ها رابراساس آب رودخانه تقسیم کرده اند والان آب رودخانه کم شده است وسازمان آب هم اجازه ی برداشت آب چاه را به کشاورزان نمی دهد که با اختصاص آب رودخانه ی جاجرود این مشکل برطرف خواهد شد. حسین کاغذلو گفت: درآینده ی نزدیک شرکت های تعاونی پسته کاران تاسیس می شود وقراراست که به زودی مجوزها وتسهیلات لازم دراختیار آنها قرار بگیرد تا کارخانه ی فرآوری وبسته بندی پسته دراینجا افتتاح شود و پسته ی ورامین با نام خودش دربازارعرضه شود.