در مراسم بازدید از مرکز مدیریت پایانههای مرزی مطرح شد
انطباق ۹۰ درصدی برنامه ریزیها با عملکرد زوار
وزیر راه: برنامه ریزیهای صورت گرفته از طرف این وزارتخانه با عملکرد زوار انطباق ۹۰ درصدی را نشان میدهد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسلامی در مراسم بازدید از مرکز مدیریت پایانههای مرزی افزود: برنامه ریزیهای صورت گرفته در وزارت راه و شهرسازی با معادلههای دقیقی انجام شده بود، اما در نهایت این خود زوار هستند که تصمیم میگیرند که چگونه برنامه ریزی کنند، اما در برآیند نتیجه نشان میدهد که برنامه ریزیهای صورت گرفته با عملکرد زوار انطباق ۹۰ درصدی را نشان میدهد.
وی ادامه داد: هم اکنون ۸۰۰ هزار نفر از زوار در عتبات حضور دارند و درحال بازگشت به میهن هستند و وسیله نقلیه عمومی برای این زوار در هر ۴ مرز وجود دارد.
اسلامی با بیان اینکه از این ۸۰۰ هزار نفر حدود ۳۵۰ هزار نفر با اتوبوس به کشور باز میگردند گفت: ۱۱ هزار اتوبوس برای این افراد در نظر گرفته شده و امیدواریم طی سه روز آینده این افراد با وسیله نقلیه عمومی به راحتی به کشور برگردند و همچنین امیدواریم افرادی که با وسایل شخصی خود به کشور بر میگردند نیز با رعایت نکات ایمنی باعث بروز حوادث ناگوار نشوند.
وی با اشاره به اینکه همه شرکتهای حمل و نقل جادهای، ریلی و شرکتهای هواپیمایی طی این مدت همکاری لازم را داشتند گفت: در پروازها با حداقل تاخیر روبرو هستیم و نسبت به سال گذشته با افزایش ۳۵ درصدی پروازها روبرو بودیم.
وزیر راه و شهرسازی گفت: سفرهای ریلی نسبت به سال گذشته بیش از ۱۰۰ درصد افزایش داشت و همچنین با افزایش یک و نیم میلیون نفری زوار در جادهها روبرو بودیم که با همکاری حداکثری همکاران ما در حوزههای مختلف همکاران ما بهترین عملکرد را ارایه دادند.
وی خاطرنشان کرد: بهسازی پایانههای مرزی را ادامه میدهیم تا همه زوار در کلیه ایام در امنیت کامل سفر کنند.
حمل و نقل عمومی در مرزهای چهارگانه دو برابر سال گذشته بود
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: تعداد حمل و نقل عمومی در مرزهای چهارگانه (مهران، شلمچه، چذابه، خسروی) در مجموع دو برابر سال گذشته بوده است.
مهران قربانی در سخنرانی نشستی که با حضور رحمانی فضلی وزیر کشور و محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای برگزار شد، افزود: حمل و نقل زائران در اربعین نسبت به سال گذشته با کیفیت بهتر درحال انجام است و آسیب شناسی طرح اربعین از سال گذشته از سامانههای حمل و نقل هوشمند در سازمان صورت گرفته است.
وی گفت: دوربینهای نظارت تصویری تمامی ترددها را رصد میکند.
قربانی افزود: باتوجه به برنامه ریزیهای حمل و نقل جادهای ویژه اربعین افزود: وضعیت شبکههای حمل و نقل ویژه اربعین از روزهای گذشته بررسی شده و جمعا ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برای خدمات رسانی در نظر گرفته شده بود و سامانههای ۱۴۱ نیز اطلاع رسانیهای خوبی را به هموطنان درخصوص ناوگانهای حمل و نقل انجام دادند.
وی با بیان اینکه تعداد حمل و نقل عمومی در مرزهای چهارگانه در مجموع دو برابر سال گذشته بوده است، اظهارداشت: در مرزهای مهران، شلمچه، چذابه و خسروی در مجموع دو برابر سال گذشته تردد صورت گرفته است و تعداد تجمع زائرین در انتظار بازگشت تا ۲۷ مهر ۸۴۰ هزار نفر بوده است و پیش بینی میشود برای بازگشت زائران حدود ۳۹۶ هزار سرویس اتوبوس به صورت روزانه نیاز است.