پخش زنده
امروز: -
حضور زائران در مشهد مقدس در ۶ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل پنج درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر ستاد خدمات سفر خراسان رضوی در نشست مشترک ستاد اربعین و دهه پایانی ماه صفر در مشهد گفت: در این مدت ۶۸میلیون و ۵۴۷هزار و ۴۷نفر شب اقامت در مشهد ثبت شده است.
ابوالفضل مکرمی فر افزود: این افزایش شامل ۹درصد در بخش هتل ها، سه درصد در بخش آپارتمانها، ۱۲درصد در مهمان پذیرها و ۱۶درصد در بازدید از مجموعه های تاریخی است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: پارسال در چهار روز پایانی ماه صفر چهار میلیون و ۶۰۰هزار نفر وارد استان شدند که از این تعداد یک میلیون و ۱۰۰هزار نفر با ناوگان حمل و نقل جاده ای تردد کردند.
ابراهیم نصری افزود: امسال هم پیش بینی شده که تعداد تردد زائران در جاده های استان ۱۰درصد افزایش یابد.
رئیس پلیس راه خراسان رضوی نیز در این نشست از ستاد اربعین خراسان رضوی خواست فعالیت موکب ها تا دو روز بعد از شهادت امام رضا(ع) در جاده های منتهی به مشهد ادامه یابد و تردد خودروها در جاده قدیم مشهد – نیشابور در چهار روز انتهایی ماه صفر متوقف شود تا به زائران پیاده آسیبی نرسد .
سرهنگ هادی امیدوار افزود: حداقل ۵۰دستگاه اتوبوس ذخیره بایددر پایانه امام رضا(ع) مشهد برای جابه جایی زائران تامین شود.
سرهنگ حمیدرضا دهنوی، سرپرست پلیس راهور خراسان رضوی نیز در این نشست گفت:طرح ممنوعیت تردد وسایل نقلیه شخصی از ۲۰تا۲۸ مهرماه و از چهارم تا هشتم آبان ماه در تمامی معابر منتهی به حرم مطهر رضوی اجرا می شود.
قاسمعلی خدابنده، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: آموزش و پرورش استان برای ایام پایانی ماه صفر امسال ۴۳۵واحد آموزشی با سه هزار و ۶۹۰کلاس درس، ۱۰سالن ورزشی و ۳۵هزار مترمربع فضای نمازخانه و سالن اجتماعات در کل استان برای اسکان زائران آماده کرده است.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی نیز در این نشست گفت: زائرشهر رضوی در دهه پایانی ماه صفر برای اسکان زائران داخلی و خارجی مهیا شده است.
مصطفی خاکسار قهرودی افزود: تاکنون نیز آستان قدس رضوی در ۶مرز دوغارون، میرجاوه، بیله سوار، مهران، شلمچه و خسروی موکب مستقر کرده و به صورت شبانه روزی خدمات اسکان، تغذیه و درمان ارائه می دهد.