معاون غذا و دارو هشدار داد:
مردم از مصرف محصولات فلهای پرهیز کنند
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بر اساس آزمایشات انجام شده میزان تقلب در محصولات فلهای بالا است وباید مردم از مصرف این گونه مواد خودداری کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، دکتر قباد محمدی امروز در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد، اظهار
داشت: این نوع محصولات، چون اغلب به صورت زیرزمینی و دور از چشم دستگاههای نظارتی تولید میشوند، سلامت آنها مورد تایید معاونت غذا و دارو نیست.
وی افزود: به عنوان نمونه آزمایشهایی که از کره و لبنیات فلهای عرضه شده در استان انجام شده، نشان میدهد بالای ۹۰ درصد در تولید این محصولات از روغن گیاهی استفاده شده و به اسم کره حیوانی به مردم میفروشند.
دکتر محمدی با تاکید بر مصرف محصولات کارخانهای از سوی مردم، گفت: این محصولات، چون تحت نظارت سازمان غذا و دارو و سایر دستگاههای نظارتی است، اطمینان بیشتری دارد و حتی اگر تقلبی در آن پیدا شود سریع رسانهای میشود و مردم در جریان قرار میگیرند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین به روغنهای موجود در بازارهای استان اشاره کرد و گفت: روغنی که در کارخانههای روغن سازی استان تولید میشود به صورت مرتب آزمایش میشود و سلامت آن مورد تأیید این سازمان است.
محمدی تصریح کرد: در روغنگیریهایی که به صورت غیر مجاز انجام میشود، روغن اکسیده میشود و به سرعت رادیکال آزاد تولید میکند که سرطانزا است.
وی با گرامیداشت ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا، شعار این روز در ایران را «تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت» اعلام کرد و از رسانهها خواست برای تحقق این شعار در راستای فرهنگسازی و اطلاعرسانی به جامعه بیشتر تلاش کنند.