جواديان زاده افزود: در راستاي اجراي اين طرح ،کليه دشت هاي استان و ميزان پايداري آنها شناسايي و بهره برداران بايد در چارچوب مشخص شده آب برداشت کنند.
وي گفت:بر اساس اين سند بخش کشاورزي که عمده مصرف کننده دشت هاي استان هست بايد بهره وري را بالا ببرد و صرفه جويي در اب را انجام دهد.
مديرعامل شرکت سهامي آب منطقه اي يزد افزود: تدوين اين سند به مراحل پاياني خود رسيده است که در سطح ملي بايد به تصويب برسد.
وي فرهنگ سازي و اطلاع رساني به مردم در خصوص مديريت مصرف آب را از اقدامات ديگر اين شرکت برشمرد و گفت: بدين منظوراخيرا جشنواره طرح سپاس آب در استان برگزار شد.
مدير عامل شرکت سهامي آب منطقه اي يزد با اشاره به اينکه وضعيت منابع ابي استان ضعيف است گفت: بيش از 90 درصد از دشت هاي استان سطح آبهاي زيرزميني ان رو به افت است.
وي با تاکيد بر اينکه تامين آب شرب از وظايف حاکميت است افزود: مردم در خصوص تامين آب شرب نبايد نگراني داشته باشند.
جواديان زاده با اشاره به اينکه طرح هاي تامين آب شرب و صنعت استان هم در حال پيگيري است گفت:انشاالله بزودي محل نهايي خط دوم انتقال آب مشخص مي شود.
وي عنوان کرد: خط دوم انتقال آب فعلا از محل بهشت آباد است ولي قراره در شوراي عالي آب ،خرسان به تصويب برسد.
وي افزود: انتقال آب از درياي عمان براي صنايع هم 250 ميليون متر مکعب تخصيص ان اخذ شده است و در مرحله فراخوان براي جذب سرمايه گذار است.
جواديان زاده اظهار داشت : با مشارکت صنايع يزد و کرمان نيز پروژه خليج فارس در حال انجام است و پيشرفت فيزيکي خوبي داشته است و سهم استان يزد 20 ميليون متر مکعب آب با سرمايه گذاري شرکت چادرملو است.
وي طرح ازاد سازي بستر رود خانه ها را از ديگر برنامه شرکت سهامي آب منطقه اي برشمرد و گفت: بر اين اساس اين طرح همه تجاوزها و ساخت و ساز هاي غير مجاز شناسايي شده در مسير رودخانه تخريب و مسير رودخانه بازگشايي خواهد شد
جوادیان زاده گفت با اجراي اين کار در هنگام وقوع سيل، سيلاب مسير خود در رودخانه ها را خواهد رفت و خسارات جاني و مالي کمتري را شاهد خواهيم بود.