بر اساس پژوهش جدید
ویژگی ضد سرطانی سیر و پیاز
سیر و پیاز خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد، میتواند خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک ، دانشمندان آمریکایی طی تحقیقاتی که نتیجه آن در مجله «تغذیه و سرطان» منتشر شد، اعلام کردند: سیر و پیاز که غنی از عناصری با خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی اند، میتواند خطر ابتلا به سرطان سینه را بسیار کاهش دهد.
پژوهشگران در دانشگاه ایالتی نیویوروک در بوفالو و دانشگاه پرتوریکو به مطالعه روی ۳۱۴ زنِ ۳۰ تا ۷۹ ساله پرداختند که در سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۴ در آنها سرطان سینه تشخیص داده شده بود.
همه این زنان از ساکنان پورتوریکو بودند و یک سس محلی به نام سوفریتو مصرف میکردند که مواد تشکیل دهنده اصلی آن سیر و پیاز است. دانشمندان تغذیه این زنان را بررسی کردند. نتیجه نشان داد زنانی که بیش از یک بار در روز این سس را مصرف میکردند، ۶۷ درصد کمتر از کسانی که این سس را مصرف نمیکردند در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار داشتند.
دانشمندان اعلام کردند سیر و پیاز غنی از فلاونولها هستند که خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد. از همین رو این مواد میتوانند سطح کلسترول و همچنین میزان فشار خون را کاهش دهند.
دانشمندان اعلام کردند به همین دلیل میزان ابتلا به سرطان سینه در میان پرتوریکوییها کمتر از سایر نقاط آمریکاست.