با تجمع در برابر ورودی ساختمان بی بی سی در لندن
هواداران محیط زیست، بی بی سی را متهم کردند
شماری از اعضای گروه "شورش انقراض" در لندن، با تجمع در برابر ورودی ساختمان بی بی سی، مدیران آن را به پنهان کاری متهم کردند
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از لندن ، شماری از اعضای گروه "شورش انقراض" در لندن، با تجمع در برابر ورودی ساختمان دفتر مرکزی بی بی سی، از عملکرد این سازمان درباره بحران محیط زیست، انتقاد و مدیران آن را به پنهان کاری درباره حقایق موجود در این باره متهم کردند.
تظاهرکنندگان که در برابر ساختمان بی بی سی بست نشسته اند، ورودی دفتر بی بی سی را بستند و انتشار حقایق را خواستار شدند.
در پلاکاردهایی که اعضای این گروه در دست دارند نوشته شده است:" بی بی سی، سکوتت مرگبار است"، "بی بی سی آیا نمیبینی؟ شرایط محیط زیست، بحرانی است" و تظاهر کنندگان شعار میدادند:"بی بی سی مال کیه؟ مال ماست. " در حالی که نیروهای پلیس تلاش میکردند با صف کشیدن در برابر تظاهر کنندگان، راه ورود کارکنان بی بی سی را باز نگاه دارند، شماری از معترضان جنبش "شورش علیه انقراض"، با چسب خود را به زمین چسبانده اند.
فعالان جنبش "شورش علیه انقراض" از بی بی سی خواستند تا به وظیفه خود در بیان حقیقت توجه کند و بحران محیط زیست کره زمین را نمایش دهد.
شماری از کارکنان بی بی سی از جمله پاول لوئیس، خبرنگار مالی این سازمان در شبکههای اجتماعی نوشته اند نتوانسته اند وارد ساختمان بی بی سی شوند.
جنبش شورش علیه انقراض Extinction Movement)) که اختصارا ایکس آر (XR) نامیده میشود، جنبشی زیستمحیطی است که از دولتها میخواهد تا حقیقت را به مردم درباره وضعیت محیط زیست و تغییرات آب و هوایی بگویند، تا سال ۲۰۲۵ در انگلیس آلودگی ناشی از سوختهای کربنی را به صفر برساند و به مجمعی از شهروندان اجازه دهد تا بر روند تبادل نظر و چارهاندیشی درباره وضعیت محیط زیست و آب و هوا نظارت داشته باشد. به گفته این جنبش، تغییرات اقلیمی خطرناک در حال وقوع است و احتمالا بهتر است پیش از آنکه همه نابود شویم، چارهای پیدا کنیم. این جنبش در برنامه دو هفتهای خود در انگلیس علاوه بر موضوع ضرورت توجه جدی دولت به بحران محیط زیست، مخالفت با حمایت دولت انگلیس از سوختهای فسیلی، در لندن برای عدالت غذایی، و نیز مخالفت با جنگ فعالیت میکنند.
انگلیس که بارها از جانب اتحادیه اروپا به کم کاری در انجام مسئولیت هایش برای کاهش الایندهها متهم شده است در پنج سال اخیر ۲۵۰ میلیارد پوند بر روی سوختهای فسیلی سرمایه گذاری کرده است.