رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: هشتصد و هشتاد هرمزگانی در آزمون استخدامی کشور که در نیمه دوم سال برگزار میشود جذب میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، جمشید انصاری در نشست شورای اداری استان هرمزگان گفت: امسال بیش از سی هزارو دویست نفر درکشور جذب دستگاههای دولتی میشوند که سهم استان هرمزگان دو و هشتاد و پنج دهم درصد است. وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۶ هزار نیرو در آموزش و پرورش استان هرمزگان فعالیت میکنند گفت: در این دستگاه دولتی هیچ گونه کمبود نیرویی وجود ندارد بلکه دو و هفت دهم درصد از استاندارد کشور نیروی بیشتری دارد. رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: مشکل کمبود نیرو در دانشگاه علوم پزشکی استان در حال پی گیری است، زیرا این دستگاه اجرایی دو و ۱۵ صدم درصد از استاندارد کشوری نیروی کمتری دارد. انصاری با اشاره به اینکه اکنون بیش از ۲۴ میلیون نفر در کشور مشغول به کارند گفت: درنیمه نخست سال دولت توانست برای ۴۵۰ هزار نیروی دپو شده بیکار در کشور اشتغالزایی کند. وی افزود: در این مدت همچنین برای ۸۵۰ هزار نفر در کشور هم ظرفیت اشتغالزایی فراهم شد.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: توسعه و آبادانی کشور در گرو شتاب و تسریع چرخهای اقتصادی است . حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده افزود: در گام دوم انقلاب ضروری است مدیران و مسئولان با توان حداکثری به پیش بروند تا در شرایط سخت سنجیده شوند. وی افزود: تحریمهای ناجوانمردانه فرصتی را برای متخصصان داخلی فراهم کرد تا از ظرفیتها و توان خود استفاده کنند. استاندار هرمزگان هم در این نشست بر ظرفیتهای بالای اقتصادی و صنایع استان تاکید کرد و گفت: هرمزگان با داشتن صنایع مهم و مادردر شرق و غرب استان بنا دارد که سالانه تولید شمش فولاد را به 10 میلیون تن برساند . همتی افزود: بیش از 900 مدرسه فرسوده دراستان وجود دارد که برای ساخت آن جذب سرمایه گذران بخش خصوصی ضروری است. نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به کمبود نیرو در دستگاههای اجرایی آموزش و پرورش و بهداشت و درمان گفت: نیروهای توانمند پس از چند سال خدمت از استان رفته و نیروی بومی در این استان جذب نمی شود. احمد مرادی همچنین خواستار اعمال مدرک فرهنگیان در وضعیت استخدامی آنها و تغییر وضعیت نیروهای پیمانی به رسمی شد. وی گفت: 37درصد بیش از میانگین کشوری کمبود نیرو در استان است.