برداشت سنجد آخرین محصول پاییزی در شهرستان شاهرود آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد حسن غریب مجنی، مسئول مرکز خدمات جهاد کشاورزی بسطام گفت: سطح زیر کشت سنجد در شهرستان شاهرود 150 هکتار است که 70 هکتار آن نهال و بقیه بارده است. به گفته غریب مجنی، ارقام سنجد در شاهرود کلاغی، عنابی و محلی است و میانگین برداشت در هر هکتار 10 تن است. غریب مجنی افزود: درخت سنجد در برابر سرما و آفات و بیماری ها مقاوم است به همین خاطر جایگزین بسیار خوبی برای درخت زردآلو است. به گفته غریب مجنی، سالانه 25 تا 30 درصد سطح زیر کشت این محصول در شهرستان شاهرود افزایش می یابد. غریب مجنی گفت: از میوه این درخت برای تازه خوری و خشکبار، از گل آن برای عطرسازی استفاده می شود. به گفته غریب مجنی، بخشی از این محصول برای تازه خوری مصرف می شود و بقیه نیز به کشورهای صادر می شود. برداشت سنجد در شهرستان شاهرود تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.