پخش زنده
امروز: -
فصل پاییز به خصوص نیمه دوم مهرماه که فرا می رسد کار فرآوری دوشاب از انگور هم در شهرستان ملکان آغاز می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی در این فصل باغداران به ویژه بانوان ملکانی با ذوق وسلیقه ای خاصی دوشاب های خوشمزه و مقوی تولید می کنند که بخشی از آن در خود خانواده مصرف می شود و بخش دیگر آن به سایر شهرها و استانها صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی ملکان گفت: امسال میزان فرآوری دوشاب نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش یافته و پیش بینی می شود میزان تولید این شیره مقوی به 200 تن برسد.
علیوند افزود: کیفیت بالا و تنوع این محصول موجب شده ملکان به عنوان پایتخت دوشاب ایران معرفی شود و دوشاب این شهرستان در فهرست آثار ملی به ثبت برسد.
البته نبود کارگاههای فرآوری دوشاب به صورت صنعتی ، موجب عرضه فله ای آن در بازار می شود که از عمده مشکلات باغداران در این حوزه است.
در شهرستان ملکان 11 هزار هکتار باغ انگور وجود دارد و سالانه به طور متوسط 260 هزار تن انگور تولید می شود.