به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، جانشین سپاه فتح این استان گفت: این طرح با هدف شناسایی آسیبهای اجتماعی و چالشهای مدارس با محوریت فضای مجازی برای مقابله با جنگ نرم دشمن اجرا میشود.
سرهنگ انصاری افزود: طرح اعتلاء در دوره چهار ساله و در ۱۰ درصد مدارس متوسطه دوم کهگیلویه و بویراحمد در سال اول و با افزایش در ۳ سال بعد ادامه مییابد.
وی ادامه داد: اساس و پایه فرهنگ هر جامعه بر مبنای آموزش و پرورش است و ضرورت دارد با اجرای این طرح با محور "شبکه معلم آینده ساز" گام مهمی در این زمینه برداشته شود.
مدیرکل آموزش و پرورش این استان هم گفت: این طرح بین ۵۰ تا ۱۰۰ مدرسه استان به تناسب شناسایی آسیبهای اجتماعی اجرا میشود.
هادی زارع پور افزود: مدارسی که در معرض آسیبهای اجتماعی قرار دارند جامعه هدف این طرح هستند.
وی ادامه داد: آمادگی لازم برای اجرای طرح و دوره آموزشی وجود دارد.
مسئول بسیج فرهنگیان سپاه فتح استان هم گفت: برای اجرای این طرح گروه پنج نفره شامل مدیر مدرسه، معلم پرورشی، معلم تراز انقلاب، نماینده انجمن اولیا و مربیان وبسیج فرهنگیان تشکیل میشود.
سرهنگ جاماسب بهمنیار افزود: شناسایی مدارس، توجیه عوامل اجرایی، اجرا و ارزیابی از مهمترین مراحل اجرای این طرح است.
اردشیر یاری معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی پشتیبانی آموزش و پرورش استان هم گفت: اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد آمادگی لازم برای حمایت و پشتیبانی از اجرای طرح در استان را دارد.
مسعود بیضایی مسئول کانون بسیج فرهنگیان استان هم گفت: معلمان، دانشآموزان و اولیاء ۳ گروه مخاطب اجرای این طرح هستند.
حمدالله خواهش نیک جانشین کانون بسیج فرهنگیان استان هم گفت: در اجرای طرح، چالشهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی شناسایی و راهکارهای حل معضلات و آسیبها ارائه میشود.