در ششمین جلسه ستاد انتخابات استان مطرح شد:
مشارکت حداکثری مهمترین اولویت برگزارکنندگان انتخابات
استاندار قم در ششمین جلسه ستاد انتخابات استان، گفت: مشارکت حداکثری مردم مهمترین اولویت برگزارکنندگان انتخابات است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، بهرام سرمست استاندار قم در این جلسه با بیان اینکه باید بیشترین توجه اعضای ستاد انتخابات در زمینه جلب مشارکت حداکثری مردم برای خلق یک حماسه ملی در مسیر دهه پنجم انقلاب باشد، گفت: یکی از نقاط قوت ستاد انتخابات قم حضور اعضای متعهد و دارای تجربه در زمینه برگزاری انتخابات در سالها و ادوار گذشته است که این امر باعث میشود در اجرا و نظارت بر انتخابات مشکلی نداشته باشیم.
وی همچنین با اشاره به الکترونیکی شدن برگزاری انتخابات در قم گفت: اولویت ما برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی است، به شرطی که تمامی زیر ساختهای این موضوع اعم از آموزشها و تجهییزات فراهم باشد.
سرمست به تمامی اعضا و مسئولان کمیتههای ستاد انتخابات استان توصیه کرد برای انتخاب افراد در هیئتهای اجرایی و نظارت تدین، پایبندی به ارزشهای دینی، اصالت و امانتداری را مدنظر قرار دهید.
بیژن سلیمانپور رئیس ستاد انتخابات استان نیز در این جلسه با برشمردن سه محور اصلی در برگزاری انتخابات یعنی قانون، انصاف و شرع گفت: انتخابات پیش رو از مهمترین انتخاباتهای کشور است چرا که هجمهها و تهدیداتی وجود دارد تا مردم را از بدنه نظام جدا کنند.
وی تاکید کرد: ما باید برای جلب مشارکت حداکثری مردم تلاش حداکثری داشته باشیم و شرایط را برای حضور تسهیل کنیم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار وجود رقابت سالم بین نامزدهای انتخابات را یکی از مهمترین راهکارهای جلب مشارکت مردم دانست و افزود: اگر ما انتخاباتی یک دست و بدون رقابت داشته باشیم مشارکت مردم افت میکند.
سلیمانپور با تاکید بر توصیههای رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر حق الناس بودن رای مردم، گفت: این حق الناس هم شامل انتخاب کنندگان میشود و هم انتخاب شوندگان و این مهم باید در تمام فرایند انتخابات مدنظر قرار گیرد.
سلیمان پور گفت: ما باید شرایط را برای ورود سلیقههای مختلف در انتخابات فراهم کنیم و رفتاری عادلانه و برابر داشته باشیم.
وی تاکید کرد: همگی باید در اجرای انتخابات بی طرف باشیم و از جانبداری بپرهیزیم چرا که بخش مهمی از سلامت انتخابات به رفتار و عملکرد مجریان و دست اندرکاران برگزاری مربوط میشود.
حجتالاسلام و المسلمین مهری رئیس هیئت نظارت بر انتخابات قم نیز در این جلسه با مهم خواندن انتخابات این دوره در قم گفت: به دلیل اینکه بناست دو انتخابات یعنی انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی همزمان در قم برگزار شود، بار مسئولیت دست اندر کاران این دوره بیشتر میشود.
وی افزود: امید بخشی به جامعه و تلاش برای جلب مشارکت وظیفه اصلی ما در این دوره از انتخابات است.
حجت الاسلام و المسلمین مهری با اشاره با آماده نبودن زیرساختها و بسترهای لازم برای برگزاری انتخابات الکترونیک، گفت: اگر شرایط همینگونه باشد، انتخابات الکترونیک در استان قم برگزار نخواهد شد.
در این جلسه مسئولان کمیتههای مختلف ستاد انتخابات به ارائه گزارش فعالیتهای خود در هفتههای اخیر پرداختند.
پیگیری به منظور تامین ۸۰۰ دستگاه رایانه همراه، ۲۱۳ عدد بارکد خوان، ۳۰ عدد رایانه و تامین وسایل نقلیه، اضافه شدن پلیس فتا به کمیته امنیت ستاد انتخابات و مکاتبه و تعامل با رسانهها برای ارتباط مستقیم با دبیرخانه اطلاع رسانی به منظور اعلام اخبار موثق انتخاباتی از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.
گروسی مسئول کمیته پشتیبانی ستاد انتخابات استان هم در این جلسه گفت: بر اساس برآوردهای اولیه پیش بینی میشود برای برگزاری انتخابات پیش رو در قم ۲ میلیارد تومان هزینه صرف شود.
انتخابات میان دورهای مجلس خبرگان رهبری در قم همزمان با انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند ۱۳۹۸ در سراسر کشور برگزار خواهد شد.