در نشست خبری مطرح شد
آخرین تصمیمات در خصوص نرخ نان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت از آخرین تصمیمات در خصوص نرخ نان خبر داد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداو سیما؛
آقای یدالله صادقی در نشست خبری امروز گفت: قیمت انواع نان با آرد گندم یارانهای که با قیمت ۶۶۵ تومان در هر کیلو عرضه میشود عبارت است از: بربری با ۵۱۰ گرم وزن، هزار تومان، سنگک با ۵۶۰ گرم وزن، هزار و ۲۰۰ تومان، تافتون با ۲۳۰ گرم وزن، ۵۵۰ تومان و لواش با ۱۴۰ گرم وزن ۳۰۰ تومان است.
وی افزود: قیمت انواع نان با آرد آزاد و کیلویی ۹۰۰ تومان عبارت است از: بربری با ۵۸۰ گرم وزن هزار و ۵۰۰ تومان، سنگک با ۶۵۰ گرم وزن هزار و ۸۰۰ تومان، تافتون با ۲۸۰ گرم وزن ۸۵۰ تومان و لواش با ۱۷۰ گرم وزن ۴۵۰ تومان است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه این قیمتها فقط برای شهر تهران است گفت: اضافه کردن کنجد و سبزیجات، ۵۰۰ تومان قیمت نان را افزایش میدهد.
آقای صادقی همچنین به قیمت نان در شهرستانهای استان تهران اشاره کرد و افزود: بربری با وزن ۵۵۰ گرم هزار تومان، سنگک با وزن ۵۶۰ گرم هزار و ۱۰۰ تومان، تافتون با وزن ۲۳۰ گرم ۵۰۰ تومان و لواش با وزن ۱۵۰ گرم ۳۰۰ تومان قیمت گذاری شده است که این نانها با آرد یارانهای و با قیمت ۶۶۵ تومان در هر کیلو است.
وی با اشاره به قیمت انواع نان با آرد آزاد گفت: بربری با وزن ۵۸۰ گرم هزار و ۳۰۰ تومان، سنگک با وزن ۶۵۰ گرم هزار و ۶۰۰ تومان، تافتون با وزن ۲۸۰ گرم ۸۰۰ تومان و لواش با وزن ۱۷۰ گرم ۴۰۰ تومان است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت افزود: کنجد و سبزیجات حداکثر ۵۰۰ تومان به قیمت نان اضافه میکند.
آقای صادقی اضافه کرد: نان رژیمی یا نانی که وزنش بیشتر و یا دو رو کنجد باشد با توافق مشتری و نانوا خواهد بود.
وی با اشاره به بازرسی از واحدهای تولیدی آرد و نان اشاره کرد و گفت: در شش ماهه نخست سال گذشته، ۸ هزار و ۲۶۰ مورد بازرسی و در شش ماهه نخست امسال، ۸ هزار و ۳۸۶ مورد بازرسی صورت گرفته است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت افزود: در شش ماهه نخست امسال سه هزارو ۲۱۱ مورد برگ تخلف صادر شده که این رقم در مدت مشابه سال قبل دو هزار و ۲۶۷ برگ تخلف بوده است.
آقای صادقی گفت: با ابلاغ نرخ جدید نان، این روند را با اجرای طرح نظارت ویژه، از ابتدای هفته جاری شدت داده ایم و همه نانواییهای استان که ۸ هزار و ۵۰۰ واحدند، در خصوص قیمتهای جدید، وزن و رعایت کیفیت، مورد بازرسی قرار گرفته اند.
وی با بیان اینکه ارزش ریالی تخلفات شش ماه نخست پارسال ۴۰۰ میلیارد تومان بود، گفت: این رقم امسال ۶۴۰ میلیارد تومان است که افزایش ۵۰ درصدی دارد.
۵۰ درصد پروندههای واحدهای صنعتی مربوط به تامین مالی است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: ۵۰ درصد پروندههای واحدهای صنعتی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مربوط به مشکلات تامین مالی است.
آقای یدالله صادقی در نشست خبری افزود: برای رسیدگی به مشکلات تولیدکنندگان، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست استاندار تشکیل میشود که شناسایی موانع تولید در استان با مراجعه مستقیم به واحدها و یا مراجعه نمایندگان آنان به بخشهای مختلف این ستاد، از جمله اقدامات آن است.
وی با بیان اینکه مشکلات مطرح شده برای پایداری، استمرار و راه اندازی از سوی واحدهای تولیدی تحت عنوان رفع موانع سرمایه گذاری در جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مطرح میشود، گفت:امسال این ستاد ۹۵ جلسه با هزار و ۹۱۷ مصوبه برگزار کرده و ۵۰ درصد پروندهها مربوط به تامین مالی، ۲۰ درصد پروندهها مربوط به امور مالیاتی، ۲۰ درصد پروندهها مربوط به تامین اجتماعی و ۱۰ درصد پروندهها مربوط به مسائل مختلف از جمله آب و برق و سایر موارد بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: واحدهای صنعتی به اعتبار بیش از پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات در قالب سرمایه در گردش، بازسازی و نوسازی صنایع و طرحهای نیمه تمام نیاز دارند.
آقای صادقی افزود: ۱۶۰ طرح در قالب سرمایه در گردش به ارزش ۸۷۰ میلیارد تومان، ۷۰ طرح در قالب بازسازی و نوسازی به ارزش ۳۴۵ میلیارد تومان و ۸۷ طرح در قالب تکمیل طرحهای نیمه تمام به ارزش ۹۷۰ میلیارد تومان تسهیلات نیاز است که به بانکها معرفی شده است.
وی افزود: تاکنون بانکها ۱۶۶ میلیارد تومان به صنعتگران تسهیلات پرداخت کرده اند که امسال در سال رونق تولید به همکاری بیشتر بانکها در این زمینه نیاز است.
آقای صادقی با بیان اینکه بانکها سال گذشته سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای صنعتی پرداخت کردند از صدور مجوز برای ۲۲۴ واحد صنعتی در تهران خبر داد و گفت: چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری صنعتی در ۶ ماه امسال صورت گرفته است.
وی گفت: دولت واردات هزار و ۵۰۰ کالاهای خارجی را ممنوع کرده است که این امر باعث رونق تولید در سال جدید شده است.
آقای صادقی با اشاره به این که دولت از سال گذشته سفارش و واردات کالاهای داخلی را به سازمان صنعت، معدن و تجارت واگذار کرده است گفت: سفارش ۷۱ هزار مواد اولیه صنایع به ثبت رسیده است که ۹۶ درصد از آن مورد بررسی قرار گرفته و حدود ۲ هزار پرونده در حال بررسی است.
وی با اشاره به صدور ۲۴ پروانه بهره برداری معدنی در شش ماه نخست امسال گفت: این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که هفت مورد بوده است ۲۴۳ درصد رشد داشته است.
صادقی گفت: این تعداد معادن برای ۴۰۶ نفر ایجاد اشتغال کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۷۴ مورد اشتغال بوده، ۴۴۷ درصد رشد داشته است.
وی افزود: در زمینه صدور مجوز برداشت و گواهی کشف نیز، رشد ۲۵ و ۱۰۰ درصدی را شاهد هستیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان این که در این استان ۴۰۰ هزار واحد صنفی وجود دارد گفت: ۸۸ هزار واحد در زمینه تولید و ۳۱۲ هزار واحد در زمینه خدمات فنی و توزیع فعال هستند.
وی افزود: امسال ۲۳ هزار پروانه کسب برای واحدهای صنفی صادر شده است که با ظریب ۲ و نیم نفر اشتغال، بیش از ۵۰ هزار اشتغال در بخش تجاری در واحدهای صنعتی داشتیم.
صادقی گفت:: امسال برای ۶ هزار نفر اشتغال از طریق صدور پروانههای بهره برداری صنایع ایجاد شده است.
وی با اشاره به این که در شش ماه نخست امسال ۴۲۷ مورد جواز تاسیس واحدهای صنعتی صادر شده است گفت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۳۶۱ مورد بوده است رشد ۱۸ درصدی را نشان میدهد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران افزود: صدور گواهی و جواز واحد صنایع نوین و دانش بنیان در ۶ ماه امسال ۱۷ مورد بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۶ مورد بود، ۶ درصد رشد داشت.
وی با اشاره به کل جوازهای صادر شده برای سرمایه گذاران گفت:: امسال هزار و ۹۳۳ جواز صادر شده است که از این تعداد هزار و ۶۷ مورد بدون طرح هستند و حدود ۹۰۰ طرح پیشرفت بین ۲ تا ۸۰ درصدی دارد.
صادقی گفت: اولویت ما در طرحهایی با پیشرفت ۶۰ درصدی است که ۲۶۰ مورد بوده است و نیازمند سرمایه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی برای تعیین تکلیف آنها هستیم.
وی افزود: اگر ۹۰۰ طرح یاد شده، فعال شوند ۳۵ هزار شغل را در استان ایجاد میکند.
آقای صادقی با اشاره به اینکه ۳۳۰ هزار مورد بازرسی از واحدها در شش ماه نخست امسال صورت گرفته است گفت:: این رقم در سال گذشته ۳۰۸ مورد بود.
وی ارزش ریالی تخلفات واحدهای متخلف را ۲۴۶ میلیارد تومان بیان کرد و گفت: این رقم در شش ماه نخست سال گذشته، ۱۲۴ میلیارد تومان بود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران اضافه کرد: امسال بازرسیهای نظارت بر عرضه کالاهای قاچاق ۳۳ هزار و ۳۳۰ مورد بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۶ هزار و ۹۱ مورد بوده افزایش ۲۸ درصدی را نشان میدهد.
وی گفت: همچنین ۶۹۹ برگه گزارش کشفیات قاچاق ارائه شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۷۴۷ مورد برگه گزارش کشفیات بود، شش درصد کاهش داشته است.
آقای صادقی افزود: ارزش ریالی تخلفات امسال، ۱۳۰ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۱۰۸ میلیارد ریال بود، ۲۰ درصد افزایش را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه بیشترین کشفیات قاچاق در زمینه پوشاک، لوازم خانگی، کود و تجهیزات پزشکی بوده است گفت: بیشترین کالاهای قاچاق نیز از تهران و شهر ری کشف شده است.
۹هزار و ۴۶۳ مورد شکایت از خودروسازان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت از دریافت ۹۴۶۳ مورد شکایت از خودروسازان در شش ماهه نخست امسال خبر داد.
آقای یدالله صادقی در نشست خبری گفت: بیشترین فراوانی شکایت مربوط به خودرو سازان بزرگ با ۶۶ درصد است.
وی با بیان اینکه تاخیر در تحویل با ۴۹۴۷ مورد شکایت بیشترین فراوانی را با ۵۲ درصد شکایات دارد افزود: افزایش قیمت خودروها نیز با ۱۶۳۹ مورد شکایت و با ۱۷ درصد در رتبه بعدی است.
آقای صادقی با بیان اینکه ضعف در کیفیت، نقص فنی و رنگ نامرغوب نیز ۱۳۲۰ مورد با ۱۴ درصد شکایات را دارد افزود: ارائه نکردن خدمات پس از فروش (گارانتی) و گارانتی نامناسب ۸۸۰ مورد و ۹ درصد شکایات را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: پرداخت نکردن سود مشارکت با ۲۹۱ مورد و عملکرد بد نمایندگی با ۱۶۵ مورد شکایت، در رتبههای بعدی هستند.