مردم و مسئولان ، دو محور اصلی حفظ محیط زیست و منابع طبیعی
مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین خواستار همکاری و هم افزایی دستگاههای اجرایی برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی در استان قزوین شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سعید انبارلویی، مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین در نشست هیئت اندیشه ورز صداوسیمای مرکز قزوین که با موضوع "تشریک مساعی پیرامون حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی استان" برگزار شد، بر همکاری و هم افزایی دستگاههای اجرایی استان برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی استان تاکید کرد .
وی گفت: مردم و مسئولان، دو محور اصلی حفظ محیط زیست و منابع طبیعی هستند و رسانه ملی تلاش میکند با مشارکت مردم و مسئولان و تهیه و پخش برنامههای متنوع رادیویی، تلویزیونی و فضای مجازی، مشکلات زیست محیطی را برطرف کند. وی افزود: برنامههای تولیدی رسانه ملی از جمله برنامههای چالشی و گفت وگو محور، باید با همیاری مسئولان دستگاههای اجرایی، مطالبات مردم در حوزه محیط زیست را برطرف کنند. مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین، کودکان را اولویت اصلی برنامه سازی در رسانه ملی برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی دانست و افزود : اگر سراغ کودکان نرویم و فرهنگ درست زیستن را به آنها آموزش ندهیم، مطمئناً جامعه درست نمیشود، چه بسا اینکه گاهی اوقات، همین کودکان بر روی ردههای سنی بالاتر از خودشان، اثر گذار هستند. انبارلویی با تأکید بر حفظ تعامل رسانه با مردم در زمینه حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی، تصریح کرد: ارائه آمارها و بحثهای تخصصی در رسانه ملی، گرهای از مشکلات مردم باز نمی کند بلکه رسانه ملی با ارائه برنامههای متنوع و شیوههای درست زندگی کردن به مردم، میتواند نحوه برداشتن گامهای مثبت در زمینه صیانت و حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی را به مردم آموزش دهد. مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین با بیان اینکه برای حفظ محیط زیست باید حتماً به مدلهای عملی و قانونی و ظرفیتهای موجود آن در کشور بپردازیم، تصریح کرد : ملموس کردن مصادیق حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی، پرداختن دقیق و شرح آنها برای مردم و ترسیم راههای برون رفت از مسائل و مشکلات، از جمله مواردی است که رسانه ملی با تمام وجود به آنها میپردازد.
جلوگیری از فرسایش خاک در ادامه نشست هم اندیشی بررسی راههای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی که با حضور مدیران و کارشناسان دستگاههای اجرایی و برنامه سازان رسانه ملی در صدا و سیمای مرکز قزوین برگزار شد، مدیران بر تلاش مدیران استان برای صیانت و حفاظت از سرمایههای ملی، افزایش روحیه مطالبه گری در مردم برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، برخورد با نگاههای سلیقهای و جناحی، اصلاح قوانین موجود در زمینه حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی، لزوم برگزاری دورههای تخصصی حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی برای اصحاب رسانه، استفاده از آرشیو تصویری جشنوارههای محیط زیست برای تولید برنامههای سمعی و بصری، رعایت اخلاق محیط زیستی توسط مردم و مسئولان، استفاده از ظرفیتهای آموزش و پرورش برای تربیت دانش آموزان، جلوگیری از ورود فاضلاب شهری به مزارع کشاورزی استان، انجام اقدامات فوری برای جلوگیری از فرسایش خاک و برداشت بی رویه منابع آب زیرزمینی و بروز پدیده نشست زمین در استان و تدوین برنامههای جامع برای حفظ منابع آبی و تالابهای استان، تأکید کردند.