پخش زنده
امروز: -
۲۳۹مورد جدید بیماری بروسلولز (تب مالت) در نیشابور و فیروزه شناسایی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در کمیته بیماری تب مالت در جمع مسئولان نیشابور و معاونان و مدیران دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: با یک تلاش همگانی می توانیم در یک سال آینده چهره شهر را نسبت به بروسلولز ( تب مالت) تغییر دهیم.
دکتر محسن عظیمی نژاد بیان کرد: تب مالت به عنوان یکی از مهم ترین بیماری های مشترک انسان و دام محسوب شده و این بیماری همواره از دو بعد اقتصادی و بهداشتی مورد توجه قرار می گیرد.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به این که میزان این بیماری در جمعیت روستانشین به واسطه تماس مستقیم با فرآورده های دامی و یا مصرف فرآورده های لبنی آلوده و ... بیشتر از جمعیت شهری است افزود: در اپیدمیولوژی بیماریها از جمله بیماری تب مالت مولفه ای با عنوان «سال های از دست رفته عمر» یا سال های عمر همراه با معلولیت» مطرح است و با توجه به این که فرایند درمان این بیماری هشت هفته زمان می برد تا فرد عاری از نشانه ها (free symptom) شود؛ صرف نظر از هزینه های درمانی و مسایل اقتصادی، خانوار ها را نیز به دلیل از کارافتادگی تحت تاثیر قرار می دهد.
دکتر محسن عظیمی نژاد ادامه داد: میزان این بیماری در کشور19 در 100هزار نفر و میزان شیوع آن در نیشابور و بویژه شهرستان فیروزه 120 در 100هزار نفر است که این میزان بر میانگین کشوری تاثیرگذار است.