پخش زنده
امروز: -
برداشتهای غیرمجاز از حسابهای بانکی، کلاهبرداری و مزاحمتهای اینترنتی مهمترین جرایم حوزه فضای مجازی استان مرکزی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی از کسب رتبه اول کشوری طی 8 سال متوالی توسط پلیس فتا استان مرکزی خبر داد و گفت: عدم آگاهی برخی کاربران اینترنتی، سهلانگاری و اعتماد بیجا به دیگران در فضای مجازی مهمترین عوامل وقوع جرایم در فضای مجازی است.
سرهنگ آنقی، برداشتهای غیرمجاز از حسابهای بانکی، کلاهبرداری و مزاحمتهای اینترنتی را مهمترین جرایم حوزه فضای مجازی استان دانست و گفت: یکی از مهمترین بسترها براي برداشتهای غیرمجاز، فیشینگ درگاههای بانکی است که یکی از اصلیترین روشهای کلاهبرداری در فضای مجازی بوده و متأسفانه هر روز شاهد به دام افتادن شهروندان هستیم.
وی کسب رتبه نخست طی 8 سال متوالی توسط پلیس فتا استان در بحث کشف جرایم سایبری را از دستاوردهای شاخص این پلیس خواند و اظهار داشت: میانگین کشف کشوری 65.5 درصد است که اين شاخص در پلیس فتا استان 106.9 درصد و به ميزان 41.4 درصد از نرم کشوری بالاتر است.
این مقام انتظامی گفت: درگاههای جعلی از نظر ظاهری تفاوتی با درگاههای اصلی ندارند پس لازم است که کاربران توجه داشته باشند که کلاهبرداران اینترنتی از طریق ارائه نرمافزارهای ممنوعه مانند صیغه یابی، لوازم و کالاهایی که فروش آنها در کشور مجاز نیست و یا کالاهایی با قیمت پایینتر از قیمت بازار، افراد را نسبت به خرید ترغیب کرده و سپس با هدايت كاربر به سمت درگاههای غیرمجاز از افراد کلاهبرداری میکنند.
رئیس پلیس فتا فرماندهي انتظامي استان مرکزی از برگزاری نمایشگاهها و کارگاههای آموزشی با موضوع آسیبها و مخاطرات فضای مجازی در ادارات، دانشگاهها، مدارس، مساجد و... توسط پلیس فتا خبر داد و افزود: کارشناسان اقدام به برگزاری 3068 نفر ساعت کلاس آموزشی برای اقشار مختلف جامعه کردهاند.
سرهنگ آنقی در پایان با معرفی سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir از کاربران درخواست کرد: از مطالب آموزشی این سایت استفاده کنند و در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک و مجرمانه آن را از طریق لینک سامانه پاسخگویی به فوریتهای سایبری، با كارشناسان پليس فتا در میان بگذارند.