آغاز اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ
طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ امروز همزمان با 14 استان کشور در گیلان آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ به مناسبت روز ملی دامپزشکی امروز طرح تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه بندی شده همزمان با 14 استان کشور به صورت ویدئو کنفرانس در گیلان آغاز شد.
مدیرکل دامپزشکی گیلان در حاشیه اعطای ارتقا نامه کیفیت بهداشتی به صاحب یکی از کشتارگاه های صنعتی گیلان در پیربازار رشت گفت : کشتارگاه هایی که حائز رتبه بندی A و A+ شوند می توانند محصولات خود را صادر کنند.
سهراب عاقبتی افزود : سه کشتارگاه از 7 کشتارگاه صنعتی گیلان رتبه A دارد و این مزیت خوبی برای افزایش صادرات فرآورده های دام و طیور است.
وی با بیان اینکه تاکنون 3 کشتارگاه شهرستان های رشت ، صومعه سرا و رودبار رتبه A را در کیفیت بهداشتی گوشت مرغ کسب کردند گفت : شیوه کشتار و پاک کردن و بسته بندی مرغ در این کشتارگاه ها تغییر یافته و موجب افزایش بهداشت محصول شده است.
مدیرکل دامپزشکی گیلان با بیان اینکه کشتارگاههای صنعتی بر اساس تجهیزات و امکانات به سه درجه A+ ،A و B رتبه بندی می شود اعلام کرد : گوشت مرغ هم بر اساس این رتبه ها قطعه بندی و با بسته بندی های به رنگ سبز، آبی و نارنجی در بازار عرضه می شود.
ظرفیت 7 کشتارگاه صنعتی گیلان کشتار 28 هزار قطعه مرغ در ساعت است.