پخش زنده
امروز: -
جانشین وزیر دفاع : راهبرد ما در مقابل دشمن جنگ و دفاع نامتقارن است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما سردار سرتیپ پاسدار قاسم تقی زاده در دومین همایش ملی مصون سازی زیرساختها و صیانت از مردم که امروز در وزارت کشور برگزار شد، بومی سازی ویژگی مهم صنعت دفاعی کشور دانست و گفت:: آمریکا در حال دور کردن پایگاههای خود از محیط پیرامونی ماست و برخی ناوگان خودشان را به دریای سرخ برده است و میداند که وجود ۶۰ هزار آمریکایی در محدوده ما خطر بزرگی برای آنهاست.
وی با اشاره به توانمندیهای بومی کشور در صنایع مختلف دفاعی و راهبردی گفت: مجموعه نیروهای مسلح و صنعت دفاعی توانسته است فعالیتهای علمی و صنعتی را در سطح ملی، مدیریت کند و پیش ببرد.
سردار تقی زاده افزود: با توجه به فناوریهای سلاحهای دشمنان و تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا؛ فناوریهای مقابلهای و جهشی دفاعی را طراحی کردیم و بکار گرفته ایم.
سردار تقی زاده با اشاره به بودجه ۷۰۰ میلیارد دلاری نظامی آمریکا گفت: اگر ما میخواستیم مانند اتحاد جماهیر شوروی سابق وارد رقابت تسلیحاتی با آمریکا شویم دچار مشکل میشدیم و اتحاد جماهیر شوروی به همین علت دچار فروپاشی شد.
سردار تقی زاده با اشاره به راهبرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با آمریکا افزود: راهبرد ما در مقابل دشمن جنگ و دفاع نامتقارن است و فناوریها و تجهیزاتی که تولید شده ویژه و خاص جمهوری اسلامی ایران است.
جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به تاریخچه صنعت موشکی کشور گفت: اولین روزی که فعالیت موشکی را اغاز کردیم، پنج نفر بودیم و روی موشکهای زمین به زمین کار میکردیم، اما بعد از مدتی به این نتیجه رسیدیم که نباید انفعال داشته باشیم و همه فعالیت خود را برای ایجاد بازدارندگی فعال متمرکز کردیم.
سردار تقی زاده با اشاره به اینکه موفقیتهای موشکی ما در ۹۳ دانشگاه تدریس میشود، گفت: بزودی با استفاده از موشکهای ماهواره بر بومی، ماهواره طلوع را که ماهوارهای هواشناسی است در مدار قرار خواهیم داد.
وی اضافه کرد: برنامه ده ساله را برای بومی سازی صنعت هوایی کشور برای دستیابی به فناوریهای لازم در حوزه هواشناسی را اغاز کرده ایم و تاکنون ۱۱ پرتاب موفق در بخش حوزه موشکهای ماهواره بر داشتیم.
وی همچنین از عزم جدی برای بهره گیری از توان نخبگان داخلی خبر داد و گفت: بیش از دو هزار طرح تحقیقاتی به ارزش ۴۴۷ میلیارد تومان در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در حال اجرا و حدود ۲۸۳ رساله دکتری در دست تدوین است.