پخش زنده
امروز: -
کشتارگاه های صنعتی طیور استان اصفهان درراستای اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ رتبه بندی شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز اصفهان؛معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه اجرای این طرح همزمان با سراسر کشور فردا آغاز می شود گفت: در رتبه بندی 18 کشتارگاه صنعتی طیور استان، یک کشتارگاه در درجه +A, دو واحد در درجه A وبقیه در حوزه B قرار گرفتند که سه کشتارگاه با رعایت برخی موارد می تواند درجه A را کسب کنند.
محمد کشتکار با بیان اینکه با توجه به این رتبه بندی از فردا ,مرغ تولیدی در سه درجه کیفیت+A، AوB توزیع می شودافزود:مرغ گرید+ A به وزن یک کیلو و 300 تا دو کیلو گرم (مرغ سایز),سالم , مشابه مرغ سبز(بدون آنتی بیوتیک) و از هیچ دارویی در هنگام پرورش آن استفاده نشده است.
وی ادامه داد: مرغ گرید A هم همان مرغ سایز ولی باقیمانده میکروبی و ودارویی در آن در حداقل های مجاز است و مرغ گرید B هم از نظر بهداشت و سلامت مصرفش مجاز ولی سایز نیست.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: مرغ سایز طعم و ارزش غذایی بالا و چربی کمتری دارد.
کشتکار گفت:درست است که مرغهای تولید شده بر اساس کیفیت و نوع تولید، حائز رتبه میشونداما همه رتبههای مرغ قابل مصرف است، اما کیفیت ماندگاری , تولید و خوراک و ... رتبه آنها را تعیین میکند که قابل تغییر است و واحد تولیدی میتواند با ارتقاء امکانات و شرایط بهداشتی رتبه خود را افزایش دهند.
روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان اعلام کرد:هنوز قیمت های مصوب در طرح رتبه بندی مرغ اعلام نشده و بزودی پس از تعیین نرخ گذاری اطلاع رسانی خواهدشد.
با اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ ،این محصولات شناسنامهدار می شوند و برای نظارت امکان ردیابی مییابند.
استان اصفهان با میانگین تولید سالانه 170 هزارتن مرغ رتبه دوم کشور را دارد.
18 کشتارگاه صنعتی طیور و دو هزارو 300 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت 38 میلیون و 500 هزار قطعه در هردوره پرورش در استان اصفهان فعال است.