به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، سمینار آموزشی کسب و کار طلایی صنعت گردشگری با محوریت کرمانشاه ۲۰۲۰ در
اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری کرمانشاه استان کرمانشاه برگزار شد.
امید قادری در این سمینار با بیان اینکه باید از فرصتهای گردشگری به عنوان کسب و کار طلایی استفاده کرد، اظهار داشت: ایدهها و طرحهای موفق در این زمینه زیاد است که امیدواریم بتوانیم ایدهها را جمع آوری و از طریق استارت آپها یک کارگاه چند روزه داشته باشیم تا از این ایدهها استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری جهش رو به جلو داشته ایم، افزود: در ۶ ماهه اول سال ۹۸ از مجموع بازدید از اماکن تاریخی افزایش ۷ درصدی ورودی گردشگر داخلی و ۴۰ درصدی ورودی گردشگر خارجی را داشته ایم و ۸۴ درصد ورودی مرزهای گردشگری افزایش یافته است.
قادری بیان داشت: در سالهای گذشته مرزها به عنوان ترانزیت و گذرگاه مطرح بود، اما اکنون در بحث گردشگری به عنوان مقصد گردشگری کشورهای همسایه مطرح شده ایم و گردشگران عراقی، کرمانشاه را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب کرده اند.
مدیر کل میراث فرهنگی خاطر نشان کرد: از ابتدای امسال تا کنون ۱۷۸ مورد تقاضای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری ثبت شده و در این زمینه ۴۸موافقت اصولی صادر شده است.
وی افزود: پیش بینی میشود این ۴۸موافقت اصولی، ۵۶۱ میلیارد تومان اعتبار و ۸۱۰ مورد اشتغالزایی ایجاد کند.
قادری از وجود ۴ هزار و ۵۰۰ تخت در حوزه گردشگری استان خبر داد وگفت: تعداد راهنمایان گردشگری ما ۸۷ نفر و تعداد دفاتر مسافرتی نیز ۵۸ مورد است که نسبت به استانهای همجوار آمار بالاتری داریم.
این مسئول اظهار داشت: همچنین تدابیری اندیشیده شده تا از پانزدهم مهر ماه پروازهای نجف از کرمانشاه انجام شود و هر دفتر مسافرتی که بتواند خطوط پروازی جدیدی را تعیین کند در زمینه پرداخت تسهیلات از آنها حمایت میکنیم.