به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، امام جمعه پاوه وعضو کمیته برنامه ریزی مدارس علوم دینی کشور در این مراسم با
اشاره به رسالت خطیر علما و روحانیون گفت: علما و روحانیون اهل سنت این مرزبوم با حمایتها و پشتیبانی مردم هزار و ۴۰۰ سال است از دین اسلام پاسداری و امروز نیز آماده دفاع از اسلام و انقلاب هستند.
ماموستا ملا قادرقادری به مهندسی فرهنگی دشمن برای مقابله با دین وسنن اشاره کرد وافزود: امروز دشمن با انواع برنامهها در قالب رسانههای مختلف به صورت هدفمند با ایجاد اختلافات قومی و مذهبی، ترور شخصیتهای ملی و مذهبی، شکستن حریم خانوادهها، ایجاد یاس و نامیدی واحساس پوچ گرایی دین ومذهب، آداب و سنن ما را هدف قرار داده و میخواهد فرهنگ بیگانه را برملت ما تحمیل کند.
وی اظهارداشت: باید دراین برهه از زمان با همکاری علما و روحانیون از دین دفاع کنیم و خلف صالحی برای آیندگان باشیم.
امام جمعه پاوه به جایگاه والای علما و روحانیون اشاره کرد و یادآورشد: علما و روحانیون چراغ راه ملت هستند و باید با علم و ایمان قوی، اخلاق خوب، زمان شناسی و شکیبایی در برابر مشکلات در مقابل دشمن باستند.
رئیس دفتر امور اهل سنت استان کرمانشاه نیز با ارائه گزارشی از فعالیت مدارس علوم دینی اهل سنت استان کرمانشاه گفت:: ۲۰ مدرسه علوم دینی اهل سنت تحت برنامه ریزی مدارس علوم دینی در استان فعالیت میکنند.
حجت الاسلام فاضلی بابیان اینکه مدارس علوم دینی باید مهد تربیت اسلامی باشند، افزود: باید طلاب علوم دینی با خنثی کردن توطئههای دشمنان سفیران خوبی برای دین اسلام ومسلمانان باشند.
امام جمعه جوانرود نیز به اوضاع علما و روحانیون در قبل و بعد ارانقلاب اشاره کرد وگفت: باید قدر انقلاب اسلامی را بدانیم و به آن افتخار کنیم چرا که دراین انقلاب روحانیون شخصیت واقعی خودرا باز یافتند.