پخش زنده
امروز: -
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری خراسان رضوی گفت: بینش دینی ملت ایران در سایه رهبری مقتدر، مهمترین پدافند غیرعامل بهشمار میرود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، علیرضا قامتی در جلسه شورای اداری شهرستان تایباد اظهار کرد: پس از هشت سال جنگ تحمیلی، امروز دشمن جنگ اقتصادی را با فشار تحریمها به ملت ایران، آغاز کرده است.
وی با اشاره به نقش رسانه در تبیین پدافند غیرعامل بیان کرد: اگر مردم با این مهم آشنا شوند و اهداف آن را بشناسند، خواهند فهمید اگر امروز سختی وجود دارد، باید با انسجام و همدلی و حفظ اعتقادات دینی آن را رفع کرد.
فرماندار شهرستان تایباد هم در این جلسه گفت: پدافند غیرعامل، بازدارندگی مقابل تهدیدات است.
محسن سیاح افزود: شناخت کامل و دقیق پدافند غیرعامل در این منطقه با وجود ضرورتهایی که شرایط مرزی بودن در آن فراهم کرده، بسیار حائز اهمیت است.
وی با اشاره به فرارسیدن ایام دهه آخر صفر و استقبال از زائران اربعین حسینی، اظهار کرد: شهرستان تایباد به عنوان اولین محل استقبال از زائران اربعین حسینی که از کشور افغانستان وارد خاک ایران میشوند، باید تمهیدات لازم جهت ارائه خدمات مطلوب به این زوّار را در مرز دوغارون فراهم کند.