جوجه ریزی بیش از ۸ میلیون قطعهای در مرغدارهای هرمزگان
از ابتدای سال تاکنون بیش از ۸ میلیون و دویست هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان گفت: در این مدت ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شده است. طهماسب غلام پور پیشبینی کرد تا پایان سال ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گیرد. وی گفت:: بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ تا پایان سال در استان تولید میشود. بیش از ۲۳۰ مرغداری فعال در هرمزگان وجود دارد.