پخش زنده
امروز: -
فرماندار بهمئی گفت: این شهرستان به عنوان پایلوت توسعه و رفع محرومیت در کهگیلویه وبویراحمد انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، جلسه شورای هماهنگی توسعه پایدار بهمئی با حضور هیاتی متشکل از معاون اقتصادی استاندار و جمعی از مدیران استانی در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان بهمئی برگزار شد.
سنایی فرماندار بهمئی گفت: در این جلسه رایزنی و هم اندیشی برای شناسایی و معرفی ظرفیتها و استعدادهای بالقوه منابع انسانی، طبیعی و استراتژیک و ارائه به مسئولان کشوری باهدف تحقق توسعه پایدار در شهرستان بهمئی انجام شد.
معاون اقتصادی استاندار هم در این جلسه با بیان اینکه حمایتها و استقبال خوبی از احداث کارخانه لوله سازی در این شهرستان شده گفت: با راه اندازی این کارخانه برای ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۶۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد میشود.
صمیمی دوست افزود: با جدیت تمام پیگیر هستیم، اما سرمایه گذار باید با ما همراه باشد.
مدیرعامل شهرکهای صنعتی استان نیز با بیان اینکه برای احداث و راه اندازی صنایع کوچک در شهرستان بهمئی، زیرساختها آماده است گفت: برای استفاده از ظرفیتها و تسهیلات بانکی به خصوص در حوزه روستایی احداث یک منطقه صنعتی در این شهرستان ضروری است.
موسوی افزود: در بهمئی یک شهرک صنعتی با مساحت ۱۵۰ هکتار و امکانات اولیه برای صنایع بزرگ فراهم است.
وی ادامه داد: پیشنهاد میدهیم فرماندار شهرستان با مشورت مسئولان ۳ نقطه را به عنوان مکانهای پیشنهادی احداث ناحیه صنعتی به استان اعلام کند تا بهترین نقطه انتخاب شود.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان هم با اعلام اولویتهای جهاد کشاورزی در بهمئی برای اشتغال، گفت: برای سال ۹۸ در مجموع ۱۸۹ برنامه متنوع اشتغال زایی داریم که اولویت اول ما توسعه کشت گلخانهای است.
بیدارمست با اشاره به اینکه در حال حاضر دو مجتمع گلخانهای در قلات و دوپرنظری برای این کار در نظر گرفته شده افزود: در مجتمع قلات ۵ واحد به بهره برداری رسید و ۹ واحد دیگر نیز واگذار و به زودی به بهره برداری میرسند.
وی ادامه داد: مجتمع گلخانهای قلات بهمئی ۱۹ هکتار و مجتمع دوپرنظری ۳۲ هکتار است که با بهره برداری از آن به ترتیب برای ۳۲۰ و ۱۹۰ نفر شغل ایجاد میشود.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: توسعه باغات در اراضی شیبدار، احداث ۵ مورد سد خاکی و ۱۰ مورد تامین آب از دیگر برنامههای پیش رو برای توسعه شهرستان بهمئی است.
بیدار مست افزود: احداث پمپاژ سید ایلی آباد به عنوان طرح اقتصاد مقاومتی بهمئی، کشت گیاهان داروئی در ۵۰ هکتار از اراضی بهمئی، حذف دامداری کم بازده و پراکنده و تجمیع در قالب شهرک دامپروری با دام پربازده، کشت علوفه برای تامین تغذیه دامهای سنتی و صنعتی بهمئی از دیگر برنامههایی است که باهدف توسعه پایدار در این منطقه اجرا میشود.
وی از پرداخت تسهیلات به ایجاد واحدهای گلخانهای در این شهرستان خبرداد و اضافه کرد: در خصوص پرداخت تسهیلات ۷ درصدی محدودیت منابع نداریم.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در راستای تکمیل مجتمع گلخانهای قلات ۲۷۰ میلیون تومان کمک فنی و بلاعوض از سوی استانداری پرداخت شده است.
مدیرکل بهزیستی استان هم گفت: هم اکنون ۱۷۰ مسکن برای مددجویان بهمئی در حال ساخت است و اشتغالزایی ۲۰۰ نفر نیز در دستور کار این سازمان است.
معاون مدیرکل کمیته امداد استان هم گفت: امسال تکمیل و احداث ۱۳۳ مورد مسکن مددجویی و ۳۱۱ طرح اشتغال زایی در این منطقه عملیاتی میشود.
مسئول صندوق کارآفرینی امید بهمئی هم گفت:۹۶ درصد از سهمیه شهرستان بهمئی در حوزه اشتغال زایی توسط صندوق جذب شده و ۶ درصد باقیمانده هم در حال تشکیل پرونده است.
وی افزود: در مجموع ۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای ۷۲ طرح در این شهرستان در نظر گرفته شده است.
خوش قدم معاون مدیرکل میراث فرهنگی استان هم گفت: زیر ساختهای دو اردوگاه تفریحی ماغر و برم الوان مهیا و تکمیل شده و زیر ساخت دو اردوگاه دیگر نیز توسط بخش خصوصی در حال تکمیل هستند.
حجت الاسلام سید محمد یوسف افروغی امام جمعه شهر لیکک هم گفت: آموزش در توسعه هر منطقه ضروری است و مردم و مسئولان در این زمینه (توسعه همه جانبه) باید آموزشهای لازم را فرا گیرند.