افزایش تولید ماهی در کردستان
تولید ماهی سردابی طی نیمه نخست امسال در کردستان به ۲هزار و ۱۲۷تن رسیده که ۵۰درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، مدیر امور شیلات کردستان، مهمترین علت افزایش تولید ماهی سردابی در این استان را توسعه مزارع ماهی و آموزش آبزی پروران اعلام کرد.
احمید حسینپور ظهار داشت: در نیمه دوم سال تولید ماهیان سردابی کاهش مییابد و در این مدت تولید ماهی در منابع آبی (صید و صیادی) افزایش پیدا میکند.
وی اضافه کرد: از اول شهریور برداشت ماهی از منابع آبی استان آغاز شده و تاکنون یک هزارو ۶۴۸تن ماهی برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
حسینپور با بیان اینکه در حال حاضر سه مجتمع در حوزه تولید ماهیان سردابی در استان فعال است یادآور شد: در این سه مجتمع ۲۳۰مورد مزرعه خُرد و دومنظوره، استخر تیپ، منفرد و کشاورزی وجود دارد که مشغول تولید ماهی هستند.
مدیر امور شیلات کردستان گفت: ماهیهای تولیدی در مزراع پرورش محلات با استفاده از خودروهای مجهز به دستگاههای برودتی به سایر استانها ارسال میشود.
وی تاکید کرد: هم اکنون تولید آبزیان در این استان به ۲صورت گرمآبی و سردآبی است که تولید ماهیان گرم آبی در ۶منبع آبی در قالب ۶تعاونی صیادی برای ۴۸۷نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال کرده است.
متوسط مصرف سالاانه ماهی ر کردستان حدود پنج کیلو و ۷۳۰گرم است.