• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۵۰۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۳
بین الملل » آمریکا
در مجمع عمومی سازمان ملل

آمریکا حق ندارد ونزوئلا را مورد قضاوت قرار دهد

معاون رئیس جمهور ونزوئلا تاکید کرد: آمریکا که خودش دموکراسی ندارد حق ندارد اینکه بخواهد با کمک کشور‌های اقماریِ خود در آمریکای لاتین، به ونزوئلا حمله نظامی کند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛ معاون رئیس جمهور ونزوئلا طی سخنرانی خود در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، تأکید کرد: آمریکا که خودش دموکراسی ندارد و سیاستش تحت کنترل تعدادی بسیار معدود از جرگه سالاران و ابرثروتمندان آمریکایی است، حق ندارد کشور ونزوئلا را مورد قضاوت قرار دهد یا این که بخواهد با کمک کشور‌های اقماریِ خود در آمریکای لاتین، به ونزوئلا حمله نظامی کند.
خانم دلسی رودریگز گومِز (Delcy Rodriguez Gomez)، معاون رئیس جمهور ونزوئلا، در اوایل اظهارات خود در برابر مجمع عمومی سازمان ملل، مؤاکداً گفت: «من از طرف تنها ونزوئلا (تن‌ها دولت قانونیِ این کشور) به این مجمع آمده ام، همان ونزوئلای والامنش و شجاع که در برابر هیچ قدرت خارجی و هیچ قدرت امپریالیستی زانو نمی‌زند. من حامل سلام و درود از سوی نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا و مردم این کشور به مجمع عمومی سازمان ملل متحد هستم.»
وی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «ما همچنین به این سازمان (سازمان ملل) آمده ایم تا به نیاز فوری به مقابله با فقر و نابرابری در سراسر جهان، پاسخ دهیم. ۲۶ نفر (از ثروتمندان جهان) در مجموع، به اندازه ۳/۸ میلیارد نفر از فقیرترین مردمان در سراسر دنیا، ثروت و سرمایه در اختیار دارند.»
وی اضافه کرد: «میلیون‌ها تن از مردم در سراسر جهان در معرض تدابیر یکجانبه و غیرقانونی (برخی از کشورها) قرار دارند. این تدابیر، شامل استفاده از نیروی نظامی است که طبق منشور سازمان ملل و قوانین بین المللی، غیرقانونی است و شامل حمله به صلح و امنیت و نقض گستردهِ حقوق بشر می‌شود. بین سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۹، دولت ایالات متحده آمریکا بیش از ۳۵۰ اقدام یکجانبه (ظالمانه) علیه جمهوری بولیواریِ ونزوئلا انجام داد. این اقدامات شامل موارد زیر می‌شود: تصاحب غیرقانونی تمامی دارایی‌ها و ثروت‌های ما در خارج از کشور و محاصره کاملِ مالی و تجاری ونزوئلا که بر سلامت، آموزش و تغذیه مردم ما تأثیرگذار بوده است و هدف اصلیِ آن، خفه کردن اقتصاد ونزوئلاست، زیرا آن‌ها می‌خواهند مردم ما را به زانو درآورند.»
معاون رئیس جمهور ونزوئلا اضافه کرد: من می‌خواهم اطلاعاتی هولناک درباره اقدامات یکجانبه آمریکا به این مجمع عمومی بدهم. این به خوبی شناخته شده است که استفاده از نیروی نظامی به دست مجتمع صنایع تسلیحاتی آمریکا، برای آن‌ها نوعی تجارت به حساب می‌آید. سه رئیس جمهور اخیر آمریکا بمباران‌های غیرقانونی را در سراسر جهان افزایش داده اند. آن‌ها منشور سازمان ملل متحد را نقض کرده اند، زیرا این بمباران‌ها را بدون مجوز شورای امنیت انجام داده اند. بین سال‌های ۲۰۰۱ و ۲۰۰۹، دولت جرج دبلیو بوش، رئیس جمهور اسبق آمریکا، از ۷۰ هزار بمب (برای بمباران کشور‌های مختلف) استفاده کرد، که به طور میانگین، برابر با ۲۴ بمب در هر روز بود. بین سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۷، در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا، دولت این کشور صد هزار بمب پرتاب کرد که به طور میانگین، برابر با ۳۴ بمب در هر روز بود. در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی آمریکا، تاکنون ۴۴ هزار و ۹۶ بمب پرتاب شده است که رکورد‌های سابق را شکسته است، زیرا به طور میانگین برابر با پرتاب ۱۲۱ بمب در هر روز است. این بمب‌ها باعث تلفات و صدمات و به ببار آوردن رنج و مصیب برای شمار بسیار زیادی از مردم غیرنظامی شده است و به طرزی بی تمیز، بر زندگانی کودکان، بزرگسالان و سالخوردگان تأثیرگذار بوده است. 
در عین حال، نوع جدیدی از تروریسم به وجود آمده است که همان تروریسم دولتی است که دولتی مانند آمریکا مرتکب آن می‌شود. این تروریسم شامل استفاده از بمب‌ها نیست، بلکه شرکت‌های تجاری، بانکی و شرکت‌های بیمه، صرفاً با فشار دادن یک دکمهِ دیجیتال، یک کشور را تحت محاصره مالی قرار می‌دهند. آمریکا از سلطه دلار به عنوان ارزی بین المللی که در صندوق‌های ذخیره ارزی کشور‌ها قرار دارد، سوء استفاده می‌کند و کشور‌ها را تحت فشار مالی قرار می‌دهد. وزارت خزانه داری آمریکا، همان «پنتاگونِ اقتصادی» است (اشاره به وزارت دفاع آمریکا). وزارت خزانه داری آمریکا مناسبات بین المللی را به حالت نظامی درآورده است و میلیون‌ها انسان بیگناه را مجازات می‌کند تا دکترینِ «تغییر رژیم» را به اجرا گذارد و همچنین منابع ملت‌ها را به سرقت (غارت) برد. وجود چنین تدابیر خصمانه‌ای نشان می‌دهد که نظم قانونی و حقوقیِ جهانی از بین رفته است.»
دلسی رودریگز افزود: «تروریسم اقتصادی علیه ونزوئلا باعث شده است که درآمد این کشور به یک نهم درآمدِ سابقِ خود کاهش یابد. بین سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۸، اقتصاد ونزوئلا در مجموع ۱۳۰ میلیارد دلار زیان دید که به علت محاصره مالی بی رحمانه این کشور بود که آمریکا بر آن تحمیل کرده است. این یک دزدیِ بی شرمانه از منابع ما به دست آمریکاست.»
وی افزود: «دولت آمریکا در حالی ما (ونزوئلا) را مورد قضاوت قرار می‌دهد که آمریکا در داخل خودش هم از دموکراسی برخوردار نیست. در آمریکا، ۴۰۰ نفر از افراد بسیار ثروتمند، از ۲۰۴ میلیون نفر از مردم آمریکا در مجموع ثروت و سرمایه‌های بیشتری دارند. این به معنای ایجاد جرگه سالاری (حکومت معدودی اشخاص با نفوذ که با هم زد و بند دارند) در آمریکاست. جرگه سالاران در آمریکا زندگی سیاسیِ اکثریت مردم را در جامعه این کشور تحت کنترلِ خود دارند. یک مشت ثروتمندِ با نفوذ که اقلیتی بسیار کوچک (از لحاظ تعداد) در آمریکا به حساب می‌آیند، بر سامانه سیاسی این کشور تسلط دارند و آن را کنترل می‌کنند. این را نمی‌توان یک حکومت دارای دموکراسی خواند. چنین کشوری به هیچ وجه حق ندارد که مدلِ حکومتی (غیر دموکراتیک) خود را بر سایر کشور‌ها تحمیل کند. ما خواستار تکبرِ کمتر و روامداریِ بیشتر از سوی آمریکا در همزیستی با سایر ملل جهان هستیم.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی اضافه کرد: «من می‌خواهم بر روابط (گرم) میان بزرگترین تولید کننده کوکائین (کلمبیا) و بزرگترین مصرف کننده کوکائین (آمریکا) روی این سیاره تأکید کنم. من به مناسبات مبتنی بر (قاچاق) مواد مخدر بین کلمبیا و آمریکا اشاره می‌کنم. اسناد مختلف و متعدد به خوبی نشان می‌دهد که کلمبیا بالغ بر ۷۰ درصد از تمامی کوکائین مصرف شده در جهان را تولید می‌کند. فقط در همین سالِ گذشته، کلمبیا تولید کوکائینِ خود را بیش از ۳۰ درصد افزایش داده است که بالاترین سطح تولید کوکائین در تاریخ است.»
«من می‌خواهم خاطرنشان کنم که آمریکا بیش از ده میلیارد دلار به دولت ونزوئلا کمک مالی اعطا کرده است که برنامهِ مبارزه با تولید کوکائین را در کلمبیا به اجرا گذارد و این در حالی است که تولید این ماده مخدرِ خطرناک در کلمبیا مدام در حال افزایش است. مالیات پردازان آمریکایی که اکثریت قاطع مردم این کشور را تشکیل می‌دهند- نه آن جرگه سالاران- حس می‌کنند این به مثابه هدر دادن پول‌هایی است که آن‌ها به عنوان مالیات، به دولت آمریکا می‌پردازند.»
وی اضافه کرد: «فقط در ونزوئلا نزدیک به شش میلیون تن از برادران و خواهران کلمبیایی در تبعید به سر می‌برند. این در حالی است که رسانه‌های جمعی که در خدمت قدرت‌های استیلاطلب (استکباری) جهان هستند، هرگز به چنین آمار و ارقامی اشاره نمی‌کنند.»
وی افزود: «همانطور که داشتم می‌گفتم، همین دو روز پیش، رئیس جمهور کلمبیا، در برابر این مجمعِ عمومیِ ارزشمند حاضر شد تا درباره ونزوئلا دروغ بگوید. وی اسنادی با خود آورده بود که مدعی بود نشان می‌دهند کلمبیایی‌های غیرعادی (نامنظم) را در ونزوئلا آموزش می‌دهند. وی (ایوان دوکه) بی احترامی به مجمع عمومی را به جایی رساند که به اینجا آمده بود تا به جامعه بین المللی دروغ بگوید. این یک رسوایی در رسانه‌های جمعی در سراسر جهان بود. یک بررسی بسیار ساده نشان خواهد داد که آن تصاویری که ایوان دوکه (رئیس جمهور کلمبیا) با خودش آورده بود و مدعی بود که تصاویر در ونزوئلاست، در واقع در سرزمین کلمبیا برداشته (تصویر برداری) شده بودند، زیرا آن تصاویر مشخصاً در مناطق کالکا و کاتاتومبو در کلمبیا برداشته شده بودند.»
آنگاه دلسی رودریگز تصاویری از سه اردوگاه در شمال شرقی کلمبیا که در آن‌ها افرادی برای حمله به ونزوئلا آموزش داده می‌شوند، به حاضرین در مجمع عمومی سازمان ملل نشان داد. وی سپس طول و عرض جغرافیایی هر یک از آن اردوگاه‌ها را اعلام کرد و گفت: «ما تمام این اطلاعات و همچنین تصاویر اردوگاه‌های کلمبیا برای آموزش دادن به مزدوران به منظور حمله به ونزوئلا را در اختیار دبیرکل سازمان ملل قرار خواهیم داد.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)