پخش زنده
امروز: -
امیر سرتیپ علی جهانشاهی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش، دفاع مقدس را بیمهکننده انقلاب اسلامی ایران دانست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ علی جهانشاهی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش در مراسم صبحگاه ستاد این نیرو گفت: هفته دفاع مقدس، هفته گرامیداشت مجد و عظمت اسلام است، هفتهای که همواره برای ما یادآور جانفشانیها، ایثارگریها، رشادتها و فداکاریهای بهترین انسانهای این سرزمین بوده و همانطور که قیام امام حسین (ع) اسلام را بیمه کرد، دفاع مقدس هم انقلاب اسلامی را بیمه کرد.
وی افزود: اگر در زندگی شهدا دفاع مقدس دقیق بشویم، میبینیم که این عزیزان دارای مجموعهای از بهترین صفات انسانی و مظهر دینداری و ولایتمداری و ازخودگذشتگی بودند، چراکه الگوی این عزیزان، امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) بودند و توانستند ارتش تا بن دندان مسلح صدام را با وجود محدودیتها و فشارهای آن دوران زمینگیر کنند.
معاون هماهنگکننده نیروی زمینی ارتش در رابطه با نقش ارتش در دوران دفاع مقدس بیان کرد: در اوایل جنگ، ارتش تنها نهاد منسجمی بود که در برابر موج حملات ایستادگی میکرد، هرچند بخشی از ارتش صرف ماجرای کردستان و مسائل داخلی شده بود و نهادهای دیگر یا تأسیس نشده بودند یا انسجام لازم را نداشتند، جوانان ما باید بدانند که این پیروزی چگونه به دست آمد و چگونه توانستیم در برابر کل دنیا مقاومت کنیم، رمز این پیروزی در درجه اول یاری خداوند و سپس رهبری امام و نیروی ایمان و ارادهای بود که امام حسین (ع) در دل جوانان ما قرار داده بود.
امیر سرتیپ جهانشاهی با اشاره به ازخودگذشتگیهای شهدای دفاع مقدس بیان کرد: اکثر شهدای ما در زمان دفاع مقدس بین ۲۰ تا ۳۰ سال سن داشتند، اما آنقدر این نیروی ایمان و اراده قدرتمند بود که توانستند بدون آنکه ذرهای از خاک میهن را بدهند از این آزمون سربلند بیرون بیایند، دفاع مقدس تنها جنگ عراق با ایران نبود، بلکه جنگ دنیا علیه ایران بود و تنها جنگی بود که در آن بلوک شرق و غرب به سرکردگی شوروی سابق و آمریکا علیه یک کشور وارد جنگ میشدند و در کنار اینها اروپا هم با میراژها، موشکها، حمایتهای مالی؛ تبلیغاتی و لجستیکی به ارتش بعث کمک میکرد و ما در چنین جنگی به پیروزی رسیدیم.
آمریکا قدرت پدافندی ما را حس کرده است
جانشین فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش: دشمن قدرت ما را حس کرده است و جرأت آزمودن قدرت جمهوری اسلامی را ندارد.
جانشین فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه در حال حاضر قادر به مقابله با انواع تهدیدهای هوایی دشمن هستیم، گفت: دشمن قدرت ما را حس کرده است و گمان نمیکنم جرأت آزمودن قدرت درون زا و بومی خود اتکای جمهوری اسلامی را داشته باشد چرا که پاسخ کوبنده قطعاً دریافت خواهد کرد.
امیر سرتیپ علیرضا الهامی، معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش با اشاره به نگهداری تجهیزات پدافند هوایی توسط بیگانگان قبل از انقلاب اسلامی گفت: یکی از مزیتهایی که در گذشته و حال وجود داشته است و دارد؛ عنصر ایمان، اعتقاد، تعهد، خودباوری و اعتماد به نفس کارکنان پدافند هوایی است. در گذشته عمده سامانههای پدافند هوایی کشور ساخت کشورهای غربی و آمریکا بود که توسط مستشاران و کارشناسان خارجی به کارگیری و نگهداری میشد و کارشناسان داخلی اجازه فعالیتهای تخصصی پیچیده را نداشتند.
معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش خاطرنشان کرد:بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و خروج مستشاران خارجی تصور بر این بود که کارشناسان داخلی قادر به عملیاتی کردن و نگهداری سامانهها نخواهند بود و در طول جنگ کشور با مشکل مواجه خواهد شد، ولی بحمدالله دیدیم که با ایثار و از خودگذشتگی و خودباوری کارکنان پدافند هوایی تمامی تجهیزات پدافند هوایی اعم از زمین پایه و هوا پایه به طور کامل و بدون نیاز به کمک خارجی مورد بهرهبرداری قرار گرفت و ضربات مهلکی بر ماشین جنگی رژیم بعثی وارد آمد.
وی درباره روند بومی سازی تجهیزات افزایش قدرت بازدارندگی این نیرو به نسبت سالهای دفاع مقدس تاکید کرد: در حال حاضر طراحی تولید و تامین نیازمندیهای تجهیزاتی پدافند هوایی توسط مراکز تحقیقاتی داخلی، وزارت دفاع، مراکز دانشگاهی و شرکتهای دانش بنیان به دست دانشمندان جوان داخلی صورت میپذیرد و در حال کسب استقلال کامل در حوزه دفاعی هستیم و قدرت بازدارندگی میتواند الگویی برای سایر حوزههای قدرت ملی باشد.
امیر سرتیپ الهامی تاکید کرد: هماکنون پدافند هوایی برای تکمیل پوشش دفاعی خود در همه نواحی دفاع هوایی که شامل بردها و ارتفاعات مختلف میشود، دارای انواع سامانههای کشف، شناسایی، درگیری و انهدام بومی است.
امیر سرتیپ الهامی درباره نقش پدافند هوایی را در دوران دفاع مقدس و پشتیبانی از عملیاتها گفت: پدافند هوایی قبل از انقلاب به عنوان یکی از فرماندهیهای نیروی هوایی ارتش عمدتاً وظیفه پوشش پدافندی پایگاههای هوایی را بر عهده داشت. بعد از شروع جنگ تحمیلی و نیاز به پشتیبانی دفاع هوایی از نیروهای سطحی و حفاظت از مناطق حیاتی و حساس از جمله صادرات نفت گاز و پتروشیمی و آبراهههای خلیج همیشه فارس در برابر تهدیدهای هوایی دشمن که از سوی استکبار جهانی و ابرقدرتهای شرق و غرب حمایت و پشتیبانی میشد، در دکترین و تاکتیکهای خود تغییراتی ایجاد کرد و بخشی از تجهیزات و ادوات را به خط مقدم صحنه نبرد گسیل کرد.
وی ادامه داد: در طول هشت سال دفاع مقدس ضمن تامین پوشش پدافند هوایی بیش از ۵۰۰ مرکز راهبردی در کل کشور در اکثر عملیاتهای رزمی حضور موثر و اثربخش داشت و امنیت لازم را برای نیروهای عمل کننده سطحی فراهم میکرد اگر تغییر در نگرش و تدابیر و تمهیدات کارآمد در جنگ نبود و چنانچه نیروهای پدافند هوایی در کنار سایر نیروهای مسلح حضور نمیداشتند قطعاً در برابر حملات هوایی دشمن بسیار آسیب پذیرتر میشدیم.
رونمایی از کتاب صوتی پرواز تا بی نهایت
کتاب صوتی پرواز تا بی نهایت که به بیان زندگینامه و خاطرات شهید بابایی میپردازد، همزمان با سالروز تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ۲۴ مهر منتشر و رونمایی میشود.
ضبط و تدوین کتاب صوتی «پرواز تا بینهایت» که به بیان زندگینامه و خاطرات شهید سرلشکر خلبان عباس بابایی میپردازد، آغاز شده است.
قرار است این کتاب صوتی ۲۴ مهرماه سالروز تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش رونمایی و منتشر شود.
ضبط و تدوین کتاب صوتی «پرواز تا بی نهایت» توسط جمعی از هنرمندان سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و به سرپرستی و گویندگی و تهیهکنندگی "نگین خواجهنصیر" صورت گرفته است.
امیر سرتیپ نصیرزاده با خانوادههای شهیدان کرم و خُمامی دیدار کرد
فرمانده نیروی هوایی ارتش امروز با خانواده شهید خلبان "محمدرضا کرم" و همسر آزاده شهید "محمد فرپور خُمامی" دیدار کرد.
امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و حجتالاسلام والمسلمین قاضی، رئیس اداره عقیدتی سیاسی این نیرو با حضور در منزل شهید خلبان محمدرضا کرم با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتو گو کردند.
در این دیدار خواهر بزرگوار شهید کرم که همسر آزاده شهید فرپور خُمامی نیز است، حضور داشت.
فرمانده نیروی هوایی ارتش در این دیدار ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا، با بیان اینکه راه شهدا، راه سعادت است، بر نقش بیبدیل همسران و مادران شهدا به عنوان نمونه زنده ایثار و از خودگذشتگی تاکید کرد.
در ادامه مادر شهید خلبان محمدرضا کرم ضمن بیان خاطراتی از فرزند شهیدش، احترام به پدر و مادر را از خصلت و ویژگی های بارز و شاخص این شهید بزرگوار یاد کرد.
دیدار با جانباز عظیم کیادربندسری و قدردانی از مجاهدتهای وی، از دیگر برنامههای فرمانده نیروی هوایی ارتش در هفتمین روز از هفته دفاع مقدس بود.
امیر نصیرزاده در این دیدار بر نقش تاثیرگذار یاران صدیق فرماندهان دوران دفاع مقدس در پیشبرد امور عملیاتی تاکید و از خدمات خالصانه آقای دربندسری در طول مدت همراهی با شهیدان بابایی و اردستانی تجلیل کرد.