پخش زنده
امروز: -
همایش گردشگری خوراک در آستارا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گیلان ؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان در این مراسم گفت : ۱۱ غذای محلی گیلان در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شده است و روند شناسایی و ثبت غذاهای محلی دیگر ادامه دارد.
شهرود امیرانتخابی با اشاره به اینکه غذاهای محلی در جذب بیشتر گردشگر نقش مهمی دارد افزود : برگزاری چنین همایش هایی زمینه ثبت غذاهای محلی و جذب گردشگر بیشتر را فراهم می کند.
وی گفت : برخی غذاهای محلی گیلان خواص درمانی دارند که مدیران رستوران های بین راهی باید در تهیه وعرضه و رسانه ها نیز در معرفی آن بیشتر تلاش کنند تا مردم به جای استفاده از غذاهای آماده و سریع از این غذاهای سالم استفاده کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان افزود : کار ثبت 4 غذای محلی آستارا از قبیل لونگی، باسترما، چغرتما و بورانی پلو آغاز شده است.
تاکنون در آستارا ، چهار جشنواره غذاهای محلی برگزار شده است.
شهرستان مرزی آستارا با داشتن مناطق بکر گردشگری و ۲۶ واحد پذیرایی بین راهی سالانه پذیرای گردشگران بسیاری از مناطق مختلف کشور و جمهوری آذربایجان است.