حدود ۱۴۰ هزار کیلومتر از جادههای کشور تحت پوشش تلفن همراه
هماکنون حدود 140 هزار کیلومتر جاده در کشور پوشش تلفن همراه دارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هدف از سفر یک روزه خود به یاسوج را بررسی مشکلات زیرساختهای ارتباطی و فناوری استان عنوان کرد و گفت: امروز بررسی میدانی ار وضعیت تلفن ثابت و خدمات اینترنتی از همه شهرها و جادههای استان، ارزیابی از سامانه ۱۹۵ و رسیدگی به شکایات مردمی انجام شد که بیشترین مشکلات در حوزه زیرساختهای فیبر و مسیر جایگزین برای فیبر، تلفن ثابت و پوششهای جادهای بود.
مجید فلاح با بیان اینکه شهرها را از نظر پوشش تلفن ثابت و خدمات دسترسی اینترنت و زیرساختهای شبکه ملی بررسی کردیم افزود: با توجه به بررسیهای میدانی که انجام شد حدود ۸۱ درصد جادههای استان تحت پوشش قرار داشتند.
وی با بیان اینکه یکی از اپراتورها در بعضی مناطق پوشش بهتری داشت گفت: برای پوشش هر دو اپراتور به سمت رومینگ ملی برنامه ریزی شد تا این پوشش تا یک ماه آینده در کهگیلویه و بویراحمد تکمیل شود.
معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره نقاطی که هر دو اپراتور فاقد پوشش هستند بیان کرد: پنج یا شش سایت در جادهها به عنوان سایتهای جدید برنامه ریزی شد که تا پایان امسال این سایتها راه اندازی میشود.
وی به مسیر مهم ارتباطی یاسوج و سی سخت که فاقد مسیر جایگزین فیبر بود اشاره کرد و افزود: مقرر شد که تا پایان امسال ۵۰ کیلومتر از این مسیر توسط مخابرات جایگزین شود.
فلاح با بیان اینکه مشکلات مسیر جایگزین فیبر در بسیاری از شهرهای کوچک وجود دارد گفت: در ۵۰۰ شهر کشور مسیرهای اولیه فیبر اجرا شد و مسیرهای جایگزین هم در مرحله برنامه ریزی است.
وی به میزان پوششدهی تلفن همراه در جادههای کشور اشاره داشت و بیان کرد: هماکنون حدود 140 هزار کیلومتر جاده در کشور پوشش تلفن همراه دارد.
همچنین معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به سامانه ارتباط مردمی ۱۹۵ اشاره کرد و افزود: اگر مردم شکایتی از تلفن و پرتال داشته باشند این درخواست ضبط میشود و اپراتور هم موظف به رسیدگی خواستههای مردم است.
فلاح با بیان اینکه طی یک سال حدود ۷۰ هزار شکایت در کشور ثبت و رسیدگی شده است گفت: بیشترین شکایات و گلایهها مربوط به عدم اجرای پوشش سرویس، بسته و تعرفه ها و پیامکهای مزاحم بوده است.
وی با اشاره به هزینه بر بودن تبلیغات گفت: امروزه مردم به سمت تبلیغات پیامکی روی آوردند که مردم میتوانند از طریق کد ستاره ۸۰۰ مربع تمام پیامکهایی که از سرشمارههای هزار، دوهزار و سه هزار ارسال میشود را مسدود کنند.
فلاح گفت: مخابرات موظف شد همه نیاهای استان در زمینه تلفن ثابت را رفع کند.
معاون وزیر ارتباطات به جایگاه ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد در کشور هم اشاره کرد و اضافه کرد: بر اساس شاخص توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات هم در حوزه زیرساختها و هم در میزان استفادهای که مردم از این زیرساختها دارند در سال ۹۶ کهگیلویه و بویراحمد رتبه ۲۷ را داشت که در سال ۹۸ به رتبه ۲۱ ارتقاء یافت.