معاون قوه قضائیه :
لزوم توجه به پیوست پدافند غیرعامل در تدوین طرحهای عمده
امروز با تغییر در ماهیت تهدیدات علیه نظام ، ضرورت دارد آرایش جدید و مبتنی بر دانش در برابر آن ایجاد شود،
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما , معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضائیه تاکید کرد: پیوست پدافند غیرعامل در تدوین برنامهها و طرحهای عمده مورد توجه قرار گیرد.
در نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل قوه قضائیه در سال جاری به ریاست معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضائیه ، محمدحسین فروزان مهر گفت : قوه قضائیه هم به لحاظ ساختاری و هم در بعد ماهوی شرایط ویژهای دارد به ویژه اینکه در این زمان که سند تحول قوه قضائیه در گام دوم انقلاب مورد تأیید مقام معظم رهبری برای اجرا قرار گرفته است؛ بنابراین با عنایت به اهمیت استمرار ایفای نقش کلیدی ارکان قوه قضائیه و سازمانهای تابعه تحت هر شرایطی و لزوم اتخاذ تدابیر مهندسی – مدیریتی و عملیاتی کردن آن در تمامی سطوح قوه قضائیه، از اهم واجبات است.
وی افزود : امروز با تغییر در ماهیت تهدیدات علیه نظام و نگاه استکبار جهانی به عرصههای جدید تهدید مانند: تهدید نرم، تهدید اقتصادی، تهدید سایبری، تهدید فرهنگی، تهدید زیستی و تهدید پرتویی ضرورت دارد آرایش جدید و مناسب مبتنی بر دانش در برابر آن ایجاد شود.
معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضائیه گفت : زیرا دیگر با ابزار سخت در شرایط جنگ نرم نمیشود با تهدیدات مواجه شد؛ و باید مولفههای قدرت نرم و سخت توأمان مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه زیر ساختهای حیاتی و ملی در نوک پیکان تهاجم است، افزود: در چنین محیطی که رویکرد تهدید دانش پایه، در تمامی بحرانها مشاهده شده است؛ نوع دفاع نیز بایدتغییرات اساسی کندو از جنس دانش پایه و برنامه ریزی راهبردی در راستای تداوم فعالیت و مأموریت ارکان قوه قضائیه باشد.
فروزان مهر با اشاره به تدابیر و رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درخصوص راه کارهای کاهش آسیب پذیری در مقابل تهاجم احتمالی دشمن گفت: با مدنظر قرار دادن اسناد بالادستی و سیاستهای کلی نظام در حوزه پدافند غیرعامل ، اعضای کمیته پدافند غیرعامل بايد طبق برنامه زمان بندی مشخص و با جدیت تمام در مسیر اجرای برنامهها گام بردارند.
معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضائیه افزود : انتظاراین است که با عنایت به مأموریت و ساختار قوه قضائیه، نه تنها حفظ و پایداری ارکان آن در برابر هر نوع تهدیدی در دستور کار باشد، بلکه در شرایط اضطرار نیز بتواند ضمن حفظ پایداری خود به سایر ارکان کشور و مردم خدمت کند ، از این روسیاستگذاری، برنامه ریزی، هدایت و راهبری در کنار فرهنگ سازی و آموزش میتواند زمینه ایجاد آمادگی و افزایش تاب آوری را فراهم آورد.
وی افزود: پرواضح است نگاه به این حوزه نباید مقطعی باشد و به عنوان یک اصل همیشگی و دائمی در استخوان بندی و پیکره تصمیمات حس شود.
فروزان مهر با تاکید بر لزوم اهمیت راهبرد گسترش حوزه نفوذ و عمق تأثیر گذاری در نوع تهدیدات سایبری گفت: استحکام بخشی داخلی و پایدارسازی سامانه های انفورماتیک یک امر اجتناب ناپذیر است و باید از طریق رصد و شناسایی و پایش تهدیدات درصدد طراحی ساختار درونی – دفاعی لایهای جهت مقابله با هر گونه آسیبی آماده بود که در این زمینه قوه قضائیه و مجموعه دستگاههای وابسته اقدامات خوبی را انجام داده اند.
در پایان جلسه اعضا به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و مقرر شد دبیرخانه کمیته پدافند با بررسی عملکرد اعضا در صورت نیاز نسبت به تشکیل جلسات فوق العاده اقدام کند.