انعقاد تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی با پلیس راهور استان کرمانشاه
دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و پلیس راهور نیروی انتظامی استان تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، جهانشیر امینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه صبح امروز در جلسه
![انعقاد تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی با پلیس راهور استان کرمانشاه انعقاد تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی با پلیس راهور استان کرمانشاه](/files/fa/news/1398/7/3/3988673_151.jpg)
انعقاد تفاهمنامه با پلیس راهور نیروی انتظامی استان کرمانشاه که در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: نیاز امروز جامعه، تعامل بیشتر قشر فرهیخته با سایر ادارات و نهادهاست که جزء ضرورت ها محسوب می شود و در راستای رفع نیازهای دوطرفه جامعه حائز اهمیت است.
در ادامه فضلالله شیری رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه با ابراز خرسندی از این تفاهمنامه، همکاری مشترک دانشگاه و نیروی انتظامی را گامی بزرگ در مسیر تعالی جامعه عنوان کرد.
به گزارش آنا، ارتقای فرهنگ عبور و مرور شهری، ارتقای سطح دانش تخصصی کارکنان، ارتقای سطح همکاریهای علمی، پژوهشی، آموزشی و تحقیقاتی، تبادل اطلاعات و همکاری علمی طرفین و همکاری در زمینه اجرای طرحهای پژوهشی مشترک از موارد مطرح شده در این تفاهمنامه است.