پخش زنده
امروز: -
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در اصفهان :با اختصاص 9 هزار میلیارد تومان اعتبار از صندوق توسعه ملی ویژه اشتغال در مناطق محروم کشور ،150 هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکزاصفهان ؛ معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور امروز در نشست با تعدادی از فعالان اقتصادی در روستاهای استان اصفهان گفت:یک و نیم میلیارد دلار معادل 18 هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی از پارسال تاکنون برای اشتغال روستایی در نظر گرفته شده که تاکنون 13هزارمیلیارد و 300میلیون تومان این تسهیلات در اختیار چهار بانک عامل قرارگرفته است.
محمدامید با بیان اینکه برای هر شغل به طور میانگین 40 میلیون تومان از طریق این منابع پرداخت شده است افزود:این تسهیلات در روستاها با کارمزد چهاردرصد ,6 درصد ویژه مناطق مرزی و 9 درصد سرمایه در گردش است.
وی گفت:آماراولیه نشان می دهد که این تسهیلات توانسته 4 تا 5 درصد بیکاری روستایی را کاهش دهد.
امید افزود:طبق قانون اشتغال پایدار روستاییان و عشایر ,سهم پرداخت تسهیلات در بخش کشاورزی 45 درصد,بخش گردشگری و صنایع دستی 15 درصدو صنایع کوچک 10 درصد و بقیه بخش های مختلف دیگر است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به افزایش حدود 20 درصدی سهم اشتغال روستایی از سال 97 تاکنون از سبد اشتغال کشور اضافه کرد:در سال های 95 و 96 سهم اشتغال روستاهای کشور در بهترین شرایط 3 تا 5 درصد بود.
استاندار اصفهان هم در این نشست گفت: از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی صندوق توسعه ملی تاکنون بیش از دو هزار طرح با 220 میلیارد تومان اعتبار جذب شده است.
عباس رضایی افزود: سهم اختصاصی استان اصفهان از این تسهیلات 330 میلیارد تومان است که ارائه طرح های گردشگری در اولویت است.
وی با بیان اینکه توسعه روستاها از محل گردشگری زمینه ساز ایجاد فرصت های شغلی زیادی می شود گفت : استانداری اصفهان از هرگونه طرح در این خصوص حمایت خواهد کرد.
استانداراصفهان اضافه کرد : 12 درصد از جمعیت بیش از پنج میلیون نفری استان اصفهان, روستایی است و اجرای طرح هادر این مناطق اگر با اشتغالزایی همراه باشد، می تواند کمک زیادی به توسعه روستاها داشته باشد در واقع باید همه امکانات مورد نیاز روستاییان از آب آشامیدنی سالم تا اشتغال فراهم تا از مهاجرت به شهرها جلوگیری شود.
در این نشست تعدادی از سرمایه گذاران بخش روستایی در بخش های جهاد کشاورزی به ارائه درخواست های خود برای پیشرفت طرح های کلان خود در قالب تسهیلات و مساعدت دستگاه ها پرداختند.