پخش زنده
امروز: -
رئیس جهاد دانشگاهی: تعامل فرهنگی ملتها با گردشگری ایجاد میشود و میتواند مانع وقوع بسیاری از چالشها و درگیریها شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای حمید رضا طیبی در همایش گردشگری پایدار با محوریت طبیعت گردی افزود: گردشگری پایدار دارای ۴ بعد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی است.
وی ادامه داد: ایران کشوری با فرهنگ غنی و دارای جاذبههای بسیار تاریخی و طبیعی است که این موضوع میتواند در جذب گردشگران مؤثر باشد.
آقای طیبی با بیان اینکه توزیع عادلانه ثروت گردشگری اهمیت بسیاری دارد گفت: جهاد دانشگاهی همواره به مباحث گردشگری و محیط زیستی توجه ویژهای داشته است.
وی افزود: جهاد دانشگاهی در انجام تحقیقات کاربردی با موضوعات مهندسی، پزشکی، کشاورزی، علوم انسانی و علوم زیست فعالیتهای بسیاری دارد.
آقای طیبی با اشاره به برخی از موضوعات کارگاههای آموزشی این همایش گفت: امیدواریم با تبادل تجربیات علمی میان ایران و اتریش شاهد اتفاقات خوبی در عرصه گردشگری باشیم و بتوانیم به اهداف ترسیم شده دست پیدا کنیم.
معاون گردشگری: توسعه پایدار و ارتقای کیفیت از رویکردهای مهم در برنامهها
ولی الله تیموری معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این همایش گفت: توسعه پایدار و ارتقای کیفیت گردشگری به عنوان یک رویکرد مهم در برنامهها و سیاستگذاریها مورد توجه معاونت گردشگری است.
آقای ولی الله تیموری افزود: پنجم مهر روز جهانی گردشگری است و شعار امسال روز گردشگری در سطح جهان " گردشگری و اشتغال، آیندهای بهتر برای همه" است و سازمان گردشگری سه موضوع آموزش، مهارت و اشتغال را مورد توجه قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه این همایش با هدف تبادل تجربیات ایران و اتریش درخصوص گردشگری و طبیعت گردی برگزار شده است گفت: در سالهای گذشته سند همکاری میان دو کشور درخصوص گردشگری به امضا رسیده است.
تیموری افزود: کمیته گردشگری میان دو کشور تاکنون سه نشست برگزار کرده است که نشست سوم دیروز پایان یافت و موضوعات خوبی در این نشست بررسی و توافقات خوبی نیز حاصل شد از جمله اینکه نشست بعدی درباره ارتقای کیفیت و خدمات گردشگری در اتریش برگزار شود.
وی گفت: این نشستها، بسترسازی برای همکاری میان بخشهای فعال گردشگری و همچنین دانشگاهها و مراکز آموزشی دو کشور است.
تیموری افزود: ما در وزارت میراث فرهنگی اعتقاد داریم که روابط میان ملتها با رفت و آمد و گردشگری تعمیق و متنوع میشود و اینگونه رفت و آمدها در توسعه گردشگری و همچنین توسعه روابط در دیگر بخشها نیز اثرگذار است.
همایش گردشگری پایدار با محوریت طبیعت گردی و با هدف تبادل تجربیات ایران و اتریش در دانشگاه علم و فرهنگ درحال برگزاری است.
سفیر اتریش در ایران: توسعه پایدار، ارمغان گردشگری پایدار
سفیر اتریش در ایران نیز در افتتاحیه همایش گردشگری پایدار با محوریت طبیعت گردی گفت: ما می توانیم گردشگری طبیعت پایدار را به عنوان یک الگو تلقی کنیم که می تواند توسعه پایدار را برای جوامع به ارمغان بیاورد.
آقای اشتفان شولتس افزود: به هر میزان که شاهد گردشگری پایدار باشیم، سطح خشونت و منازعه نیز کاهش پیدا می کند.
وی ادامه داد: گردشگری در بیشتر مواقع هدف اقدامات تروریستی قرار گرفته است.
آقای شولتس گفت: هم اکنون به شرایط پر تنش بین المللی آگاه هستیم و برگزاری این همایش می تواند نقش مهمی در تبادل تجربیات ایران و اتریش و همچنین افزایش گردشگری پایدار داشته باشد.
وی با اشاره به سوابق همکاری های ایران و اتریش افزود: ما می خواهیم با نگاه به آینده تعامل و همکاری میان دو طرف را ارتقا دهیم و فرهنگ ایران به جهان، ادبیات، شعر و هنرش را ارائه داده و اکنون زمان آن فرا رسیده است که به ایران باز گردیم.
همایش گردشگری پایدار با محوریت طبیعت گردی و با هدف تبادل تجربیات ایران و اتریش در دانشگاه علم و فرهنگ در حال برگزاری است.