سید حسن نصر الله در جمع مردم ضاحیه جنوبی
امام زین العابدین (ع) و حضرت زینب (س) نهضت حسینی را ادامه دادند
سید حسن نصرالله با بررسی تاریخی اتفاقات پس از حادثه کربلا و به شهادت رسیدن امام حسین (ع), امام زین العابدین (ع) و زینب کبری (س) را ادامه دهنده نهضت حسینی دانست
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المنار ؛ سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان امام زین العابدین (ع) و زینب کبری (س) را ادامه دهنده نهضت حسینی دانست.
دبیرکل حزب الله لبنان در مراسم عزاداری ابا عبدالله الحسین (ع) در جمع مردم ضاحیه جنوبی, درباره حادثه کربلا و اتفاقات پس از آن سخن گفت.
سید حسن نصرالله با بررسی تاریخی اتفاقات پس از حادثه کربلا و به شهادت رسیدن امام حسین (ع), امام زین العابدین (ع) و زینب کبری (س) را ادامه دهنده نهضت حسینی دانست.
دبیر کل حزب الله لبنان نابودی گروه تکفیری صهیونیستی داعش را از برکات «بصیرت و فداکاری» کسانی دانست که نهضت امام حسین علیه السلام را ادامه میدهند.
سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان در ادامه سخنان خود در مراسم عزاداری ابا عبد الله الحسین درباره حادثه کربلا و اتفاقات پس از آن، به بررسی نقش و جایگاه عبدالله بن حنظله غسیل الملائکه، در اتفاقات پس از به شهادت رسیدن امام حسین (ع) پرداخت. عبدالله پسر حنظله سال ۶۳ هجری با عدهای از اهل مدینه برای دیدن اموال یزید به شام رفت و پس از بازگشت به مدینه، حکایت میگساری و سگ بازی او را با مردم در میان گذاشت و همگان را بر خلع یزید متفق کرد. انصار به فرماندهی عبدالله پسر حنظله رضایت دادند و به منطقه حره، سنگلاخ بیرون مدینه رفتند. در این جنگ شمار زیادی از انصار از جمله عبد الله در مواجهه با سپاهیان یزید به شهادت رسیدند. در این نبرد هشت فرزند عبدالله بن حنظله نیز به شهادت رسیدند.
دبیر کل حزب الله لبنان در ادامه، تاریخ را سرشار از سیاهی ستمگران دانست و عامل آن را نبود بصیرت و آگاهی دانست و گفت: جنبشهایی همانند نهضت امام حسین علیه السلام میتوانند چهره تاریخ را تغییر دهند. سید حسن نصرالله در ادامه به تاریخ معاصر پرداخت و گفت: ما با دو پدیده متفاوت روبرو هستیم، یکی پدیده منفی و یکی پدیده مثبت. او پدیده منفی را اسرائیل دانست؛ رژیمی که انگلیس آن را در چارچوب طرح استعماری، در سرزمین فلسطین ایجاد کرد.
دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد همان زمان اگر مسلمانان به ویژه حکام عرب در برابر این اقدام انگلیس میایستادند، رژیمی غاصب به نام اسرائیل ایجاد نمیشد؛ رژیمی که در طول حیات خود جز جنایت کاری انجام نداده است. وی بی تحرکی امت اسلامی را درست مانند بی تحرکی در سال ۶۰ هجری، عامل و علت این مشکلات و مصیبتها دانست.
سید حسن نصرالله در عین حال به یک پدیده و اتفاق مثبت پرداخت و آن را احساس تعهد گروهی از امت مسلمان در مواجهه با گروه تروریستی داعش دانست؛ گروهی که آمریکا، اسرائیل و برخی حکام عرب تلاش کردند با حمایت مالی و تسلیحاتی از آن، دولتی به نام دولت داعش ایجاد کنند؛ دولتی که قرار بود در سوریه پایه گذاری و به عراق و لبنان و در ادامه به ایران، اردن و دیگر کشورهای منطقه سرایت کند.
وی گفت: داعش توانست طی چند سال معدود، مساحت بسیار بزرگی را تصرف کند و اگر امت اسلامی به مسئولیت خود عمل نمیکرد، دولت داعش ادامه مییافت و همه ارزشهای اسلامی از جمله آرمان فلسطین از میان میرفت.
دبیر کل حزب الله لبنان تصریح کرد با این حال گروهی از امت مسلمان به مسئولیت خود عمل کرد و با بصیرت و فداکاری فراوان مقابل این توطئه و انحراف بزرگ ایستاد و آن را ناکام گذاشت.
سید حسن نصر الله گفت: در واقع کسانی که از ملیتها و کشورهای مختلف در این راه به شهادت رسیدند، سرنوشت و مسیر تاریخ را تغییر دادند و توطئهای جهانی و بین المللی را برای تغییر چهره، تمدن، فرهنگ و ترکیب جمعیتی منطقه ناکام گذاشتند.