پخش زنده
امروز: -
نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد ( فائو )، بر حفظ و احیا غذاهای سنتی پافشاری کرد
به خبرنگار گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، از رم نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان خوابار و کشاورزی ملل متحد ( فائو )، بر حفظ و احیا غذاهای سنتی پافشاری کرد.
"محمد حسین عمادی"، نماینده دائم کشورمان در فائو و رئیس کمیسیون کشاورزی در نشستی در مقر این سازمان در رم با عنوان « نظام غذایی مدیترانه ای برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار»، ویژگی های غذاهای سنتی ایرانی و رژیم غذایی بومی در سطح جهان را پدیده ای متنوع و پویا خواند و افزود:سازگاری رژیم غذای بومی هر منطقه در جهان متکی بر شرایط اقلیمی تعییرات فصلی و تغذیه انسان ها در طول زمان است.
"عمادی" گفت: ما در دوران معاصر با یک حمله و هجومی از غذاهای سریع (فست فود) روبرو شده ایم که بسیاری از بیماری ها و سوتغذیه را به همراه دارد.
نماینده دائم کشورمان در فائو همچنین تصریح کرد: احیا غذاهای سنتی می تواند اقتصاد محلی و داخلی را شکوفا کند و هم می تواند تنوع زیستی را در بخش کشاورزی توسعه و تقویت کند.