تولید بیش از ۱۶ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان
از ابتدای سال تاکنون ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن گوشت سفید در هرمزگان تولید شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز خلیج فارس، معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان گفت: در این مدت بیش از ۸ میلیون و دویست هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۷ درصد افزایش داشته است.
طهماسب غلام پور پیش بینی کرد تا پایان سال جاری ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی و بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ تولید شود.
وی گفت: تامین نهاده ها، منابع مالی و سرمایه درگردش، اقتصادی بودن و بازار مناسب محصول از دلایل افزایش تولید نسبت به پارسال است.
در استان بیش از ۲۳۰ مرغداری فعال وجود دارد.