تولید ۲برابری گوجه فرنگی در نیشابور
۵۵هزار تن گوجه فرنگی امسال از مزارع شهرستان نیشابور برداشت شد که نسبت به پارسال ۲برابر شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور گفت:
این میزان محصول از سطح یک هزار و 130هکتار مزارع کشاورزی این شهرستان برداشت شده و متوسط تولید گوجه فرنگی در هر هکتار حدود ۴۵تن بوده است.
محمدعلی فرهمندراد افزود: امسال محصول گوجه فرنگی به طور متوسط از قرار هر کیلوگرم هفت هزار ریال به فروش می رسد که در مجموع ۳۸۵ میلیارد ریال عاید گوجه کاران این شهرستان شده است.
وی اظهار داشت: این میزان تولید موجب اشتغال زایی برای چهارهزار و ۴۰۰نفر بطور مستقیم و ۵۰هزار و ۸۰۰نفر به طور غیرمستقیم شده است.
فرهمند راد با بیان اینکه برداشت گوجه فرنگی از اواخر تیر آغاز شده و تا اواسط مهر ماه ادامه دارد افزود: بخشی از گوجه فرنگی تولید شده در این شهرستان به صورت تازه خوری مصرف می شود و مازاد محصول تولیدی برای فرآوری و تبدیل به رب گوجه فرنگی به کارخانههای تولید رب نیشابور و سایر شهرستانها و استانها صادر می شود.
۹۸هزار هکتار از وسعت شهرستان نیشابور زیر کشت محصولات زراعی و باغی قرار دارد و ۵۰هزار نیشابوری در بخش کشاورزی این شهرستان فعالیت دارند.