بررسی لایحه صیانت از بانوان در برابر خشونت
تقویت جایگاه حقوقی زنان با لایحه صیانت
فعال حقوق بانوان: تلاش دستگاه قضا برای صیانت از حقوق زنان، جایگاه حقوقی ایشان را تقویت میکند
شهلا باقری در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به نگاه دستگاه قضا به حقوق بانوان افزود: لایحه صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت با نگاهی جامع مسائل بانوان را ارزیابی کرده که فراتر از مسئله خشونت است و مطالبات حقوقی زنان تامین میشود.
وی گفت: این لایحه نه تنها، فوق العاده مثبت و موثر است بلکه بندها و مفاد آن بسیار مترقیتر از قوانین حقوق زنان در بسیاری از کشورهاست.
این فعال حقوق بانوان ادامه داد: بندهای این لایحه با نگاهی پیشگیرانه از ایجاد خشونت تبیین شده و برای هر یک از دستگاهها، مسئولیتی مشخص شده و تقسیم کار در سطح ملی صورت گرفته است.
خانم باقری تصریح کرد: از دستگاههای مرتبط با اجرای لایحه نیز گزارش کار خواسته شده است که این گزارشها به کمیته ملی صیانت از حقوق زنان ارسال میشود.
این حقوقدان با بیان اینکه این لایحه ساز و کار مشخصی دارد، تصریح کرد: در این لایحه مشخص شده چنانچه گزارشهای نهادهای مرتبط بموقع ارسال نشود، به عنوان تخلف اداری قابل بررسی است.
خانم باقری گفت: بخشهای ضمانت اجرایی کار و دربرگیری آن نشان دهنده وسعتی است که قوه قضاییه به این موضوع داده است.
این فعال حقوق بانوان با بیان اینکه مطالبات حقوقی زنان با این لایحه تامین میشود، افزود: یکی از وجوه ارزشمند این لایحه، وجه پیشگیرانه است، به این معنی که منتظر نمیماند تا جرمی اتفاق بیفتد و بعد رسیدگی کند بلکه قبل از وقوع جرم پیشگیری میکند.