پخش زنده
امروز: -
آیین پایانی نهمین دوره مسابقه ملی نانو در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
دبیر کارگروه ترویج ستاد فناوری نانو در حاشیه این مراسم در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: چهار هزار دانشجو از سراسر کشور در این مسابقه شرکت کردند که از میان آنها به ۱۰ نفر به عنوان برگزیده کشوری جوایز نقدی اعطا میشود.
آقای عماد احمدوند افزود: همچنین ۱۰۰ نفر اول این مسابقه وارد طرح حمایت از کسب و کارهای نوپای نانو میشوند و حمایتهایی مانند آموزشهای کسب و کار، دسترسی به مواد اولیه، دسترسی به آزمایشگاه و استادان برای آنها فراهم خواهد شد تا در فرایندی ۲ ساله بتوانند به نمونه اولیه محصول خود دست یابند، سپس محصولات اولیه ارزیابی میشوند و آنهایی که قابلیت تولید انبوه را داشته باشند از حمایتهای ستاد نانو برای تجاری سازی بهره مند میشوند.
وی با بیان اینکه فناوری نانو در همه رشتهها کاربرد دارد و علاقهمندان حوزههای فنی، مهندسی و پزشکی میتوانند در این حوزه کار کنند، گفت: تبدیل یک نمونه یا یک ایده به یک محصول تجاری چالشهای بسیاری دارد و صنایع ما هم عمدتا سنتی هستند به همین خاطر ما تلاش داریم تا مدیران فنی صنایع را با توانمندیهای کشور در حوزه نانو آشنا کنیم.
احمدوند افزود: درحال حاضر بیش از ۶۰۰ محصول با فناوری نانو در کشور تولید میشود که بازار برخی از آنها در داخل اشباع شده است و باید بدنبال صادرات این محصولات باشیم.