پخش زنده
امروز: -
مدیر کل نظارت و ارزیابی واحدهای فناور پارک فناوری پردیس گفت:عمده مشوقها برای شرکتهای دانشبنیان، در پارک های فناوری ارائه میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،محسن علیاکبریان از نقش موثر پارکهای فناوری در دوران تحریم اقتصادی گفت و افزود: در دو دهه گذشته هر چه تمرکز بیشتری روی علم و دانش و فناوری داشتهایم، طبیعتاً توانستهایم فرصتهای بیشتری را برای ایجاد کسب و کارها داشته باشیم.
وی گفت: سابقه ایجاد پارک های فناوری در ایران به دهه ۸۰ باز میگردد و در حال حاضر بیش از ۴۰ پارک فناوری در کشور داریم که نخستین پارک تاسیس شده، پارک فناوری پردیس است که در همان اوایل دهه ۸۰ هسته اولیهاش تشکیل شد و تا به امروز که بیش از ۱۸ سال از عمر آن میگذرد، توانسته است عملاً توسعهی زیادی را برای شرکتهای فناوری ایجاد کند.
وی گفت: پارکهای فناوری ابزارها و بسترهایی برای حمایت و توسعه کسب و کارهای مبتنی بر دانش و فناوری هستند که در همه کشورها با همین ادبیات شناخته میشوند، این شرکتها شامل شرکتهای استارتآپی تا شرکتهای بزرگتر و بالغ تر را شامل میشوند که برای رشد و توسعه کسب و کارشان نیازمند مشوقها و کمکهای دولتی و حاکمیتی هستند.
مدیر کل نظارت و ارزیابی واحدهای فناور در پارک فناوری پردیس درباره بستر سیاستهای حمایتی دولتی از شرکت های دانشبنیان گفت: عمده این مشوقها برای شرکتهای حوزه علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان، در بسترهایی مانند پارک های علم و فناوری ارائه میشود.
وی از نقش موثر پارکهای فناوری در دوران تحریم برای اقتصاد کشور گفت و بیان کرد: در دو دهه گذشته هر چه تمرکز بیشتری روی علم، دانش و فناوری داشتهایم، طبیعتا توانستهایم فرصتهای بیشتری را برای ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر آنها ایجاد کنیم و همچنین با فرهنگ سازی و جهت گیریهایی که در آموزش عالی صورت گرفته و ایجاد روحیه کارآفرینی در جوانان کشور، میتوانیم از یک اقتصاد تک محصولیِ وابسته به نفت که به راحتی قابل تحریم است، به سمت یک اقتصاد پویا و مبتنی بر دانش حرکت کنیم.
علیاکبریان تصریح کرد: مسیر طی شده برای توسعه شرکتهای دانشبنیان جهت کاهش آثار تحریم، تا حدود زیادی موفقیت آمیز بوده و سرعت پیشرفت در سالهای گذشته بیشتر شده است اما هنوز با سرعت مطلوب فاصله داریم.