به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رئیس بخش گردشگری و هتلداری دانشگاه شیراز با بیان اینکه در حال حاضر کشور چین بیشترین تعداد گردشگران خارجی را به خود اختصاص داده است، گفت: در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۴۱ میلیون نفر گردشگر چینی در سفر به کشورهای مختلف، حدود ۲۷۷ میلیارد دلار هزینه کردهاند.
دکتر مسلم باقری افزود: بر اساس آمار در سال ۹۶ تنها ۶۹ هزار گردشگر چینی ایران را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کردند و متاسفانه کشور ما در جذب گردشگران چینی حتی در بین ۲۰ کشور اول جهان نیز قرار ندارد.
وی با اشاره به ضرورت دستیابی به هدف جذب یک درصد از گردشگران چینی برای رونق صنعت گردشگری کشور، گفت: این همایش با هدف معرفی ویژگی ها، آداب و رسوم و فرهنگ مردم چین به فعالان عرصه گردشگری برگزار شده است.
این استاد دانشگاه شیراز افزود: در طرح بازنگری و بهنگامسازی فهرست کشورهای بازارهای هدف گردشگری ایران، چین در جایگاه نخست از نظر جذب گردشگر قرار دارد و کشورهای عراق، آذربایجان، ترکیه و عمان در اولویتهای بعدی هستند.
وی، ارتقای زیرساختهای گردشگری، معرفی ظرفیتها و جاذبههای گردشگری ایران و استان فارس از طریق فضای مجازی و شرکت در نمایشگاههای کشور چین، تربیت راهنمایان گردشگری مسلط به زبان و فرهنگ و آداب و رسوم مردم چین و ارائه تورهای ارزان قیمت به مردم چین را برخی از راهکارهای پیشی گرفتن از کشورهای رقیب مانند ترکیه، اردن و روسیه در جذب گردشگران چینی برشمرد.
رئیس موسسه تحقیقات گردشگران خروجی از کشور چین با اشاره به ظرفیتهای فراوان گردشگری در ایران گفت: علاقمندی گردشگران کشور چین به جاذبههای تاریخی و فرهنگی و گردشگری طبیعی و پیشینه تعاملات فرهنگی هزاران ساله دو کشور، میتواند ایران را به مقصد گردشگران چینی تبدیل کند.
پروفسور ولفگانگ جرج آرلت حذف ویزا برای چینیها را از اقدامات موثر ایران برای جذب گردشگران چینی برشمرد و افزود: این امر علاوه بر تسهیل سفر چینیها به ایران، حامل پیام دوستی ایرانیان و میزبانی از ملت چین است.
همایش آموزشی گردشگری ورودی چین با حضور فعالان گردشگری استان در بخشهای دولتی و خصوصی در پردیس بین الملل و آموزشهای تخصصی دانشگاه شیراز برگزار شد.